Έφυγε και δεύτερος Νεοδημοκράτης  Δημοτικός Σύμβουλος από τον Χουρσαλά. Πάει κι αυτός στον Χρήστου;

Και δεύτερη ηχηρή αποχώρηση από την παράταξη του Δημάρχου Κορυδαλλού , Νίκου Χουρσαλά, ανακοινώθηκε, λίγες μόλις βδομάδες μετά από εκείνη του Γιάννη Πάχου.

Αυτή τη φορά ήταν ο επίσης Νεοδημοκράτης Δημοτικός Σύμβουλος, ορθοπεδικός, Νίκος Ζήσης.

Όπως και ο κ. Πάχος, επίσης ο κ. Ζήσης καταγγέλλει τα …μύρια όσα σε βάρος της Διοίκησης Χουρσαλά και υπονοώντας πολύ περισσότερα!

Η ανεξαρτητοποίηση του κ. Ζήση, πολύ πιθανόν να σηματοδοτεί και τη συμπόρευση του, με την υποψηφιότητα του Στέφανου Χρήστου, όπως έχει ήδη πράξει, ο κ. Πάχος, με τον οποίο διατηρεί στενή πολιτική σχέση.

Επίσης άξιον αναφοράς είναι το γεγονός των σχεδόν πανομοιότυπων λόγων στις επιστολές ανεξαρτητοποίησης και των δυο για τους λόγους που τους οδήγησαν στην αποχώρηση από την παράταξη Χουρσαλά.

Η ανεξαρτητοποίηση

Αναφέρει συγκεκριμένα στη δήλωση ανεξαρτητοποίηση του ο κ. Ζήσης :

Κορυδαλλός 14 Νοεμβρίου 2022

Προς : Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού Κυρία Κατσάνου.

Κοινοποίηση : Τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορυδαλλού.

ΘΕΜΑ: «Ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Ζήση Νικολάου»

Κυρία Πρόεδρε,

Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά στην πόλη που κατοικώ και εργάζομαι είχε και έχει ως αφετηρία την Υπεράσπιση και την Εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Συνδημοτών μου. Δυστυχώς στο Δήμο Κορυδαλλού το τελευταίο χρονικό διάστημα έρχονται στην επιφάνεια υποθέσεις σχετικά με τη Νομιμότητα και την Ηθικότητα των πράξεων της διοίκησης του Δήμου που δημιουργούν τεράστια αναπάντητα ερωτηματικά.

Υποθέσεις όπως:

Η μη νόμιμη απόφαση της διοίκησης για τη προμήθεια φωτιστικών led ύψους 1,1 εκατομμυρίου ευρώ και το χαμηλό ποσοστό έκπτωσης 10% που έδωσε η εταιρεία που τελικά επιλέχθηκε από τη διοίκηση.
Ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός των απευθείας αναθέσεων σε συγκεκριμένες εταιρείες.
Η κακή διαχείριση του θέματος της επιβάρυνσης της έκτασης των 115 στρεμμάτων στο Σχιστό.
Η ελλιπής ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων.
Η αδιαφάνεια και η μη ενημέρωση των Δημοτών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, από όσα δεσμεύτηκε προεκλογικά στο πρόγραμμά του να κάνει ο Δήμαρχος, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Έχω στη διάθεση μου και άλλα στοιχεία, τα οποία θα κοινοποιήσω σε κατάλληλο χρόνο.

Μετά από όλα αυτά καθίσταται πλέον Αυτονόητη και Επιβεβλημένη η Ανεξαρτητοποίηση μου από την παράταξη του Δημάρχου Νίκου Χουρσαλά, θεωρώντας ότι, είναι Στοιχειώδες Καθήκον μου να σεβαστώ την εμπιστοσύνη, που μου έδειξαν οι πολίτες, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους.

Με Εκτίμηση
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΗΣΗΣ

Πηγή: http://korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά