Έφυγε ο πρώτος. Με υπονοούμενα για εισαγγελική έρευνα αποχώρησε ο Πάχος από τον Χουρσαλά

Ένας από τα βασικότερους συντελεστές της καθόδου του κ. Χουρσαλά ως υποψηφίου Δημάρχου αλλά και της νίκης του, στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, ο μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος, Γιάννης Πάχος, αποχώρησε με ηχηρότατο τρόπο, από τη Δημοτική Αρχή και τη διοικούσα “παράταξη”.

Ο κ. Πάχος, που διατέλεσε και πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στον Κορυδαλλό, γνωστοποίησε την αποχώρηση- ανεξαρτητοποίηση του, με τον πλέον επίσημο τρόπο, με πρωτοκολλημένη επιστολή, την οποία παραπάνω παραθέτουμε αυτούσια.

Στην οποία αφήνει βαρύτατα υπονοούμενα κατά της Δημοτικής Αρχής, την οποία χαρακτηρίζει “δισυπόστατη” και “δικέφαλη” αναφερόμενος στη συνδιοίκησης Χουρσαλά-Δημόπουλου.

Συγκεκριμένα καταγγέλλει τη συνδιοίκηση Χουρσαλα-Δημόπουλου, ότι λειτουργεί “αντιθεσμικά”, “δεν ακολουθεί τις αρχές διαφάνειας που είχαμε υποσχεθεί” και το κυριότερο “δεν έχει πολιτικά χαρακτηριστικά και εξυπηρετεί μόνο προσωπικά συμφέροντα κάθε είδους”. Σαφέστατη αιχμή, που ουσιαστικά καλεί τις αρμόδιες Αρχές να παρέμβουν και να διενεργήσουν τους απαραίτητους ελέγχους για να διαπιστωθεί κατά το πόσο είναι ακριβή όσα υπαινίσσεται ο κ. Πάχος.

http://korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά