Αποτελέσματα Πανελλαδικών εξετάσεων 2023

Αποτελέσματα Πανελλαδικών εξετάσεων 2023, είδα πριν λίγες μέρες και 2 σκέψεις ήρθαν στο μυαλό μου και θα ήθελα πολύ να τις μοιραστώ μαζί σας!

Καταρχάς πολλά Συγχαρητήρια στα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους, την σχολή που επιθυμούσαν! Πολλά συγχαρητήρια όμως και στα παιδιά που δεν πέτυχαν την πρώτη επιλογή τους!

Συγχαρητήρια στα παιδιά που δεν έδωσαν καν Πανελλήνιες!

Συγχαρητήρια στους γονείς, ολους εσάς που βρεθήκατε εκεί δίπλα τους, στα ξενύχτια τους και στις αγωνίες τους.

Συγχαρητήρια για τον κόπο και τις θυσίες όλων σας!

Ο,τι αποτέλεσμα και να υπήρξε, είναι προϊόν ώριμης σκέψης αλλά και ελευθερίας σκέψης που προέρχεται από όλους εσάς τους νέους γονείς που ακούω να λέτε: ” Θα είμαι κοντά σου ο,τι κι αν αποφασίσεις” και είναι η πιο δυνατή φράση που μπορεί να πει ένας γονιός σε ένα παιδί την ώρα που ψάχνει να δει τι θα κάνει, που ψάχνει το πάτημα του μέσα σε μια κοινωνία ως ένας νέος σχεδόν ενηλίκος.

Ως γονιός 2 παιδιών που έχουν κάτσει σε αυτή την “ηλεκτρική καρέκλα” των Πανελληνίων, ένα πράγμα έμαθα και το λέω και θα το λέω σε όλους τους νεότερους, επιτρέψτε μου, έτσι σαν εμπειρία..

Αφήστε τα παιδιά σας να ανθίσουν! Μόνο αυτά ξέρουν τον δρόμο που κάνει την καρδιά τους να τραγουδάει… Κι αν ακόμα δεν το ξέρουν, θα είστε εσείς κοντά τους μέχρι την ημέρα που θα σας ανακοινώσουν την πορεία που θα χαράξουν.

Άλλωστε η μάθηση δεν σταματά ποτέ και το δικαίωμα “αλλαγής πλεύσης” το έχουμε όλοι ανα πάσα στιγμή..

Είστε άξιοι όλοι για τον αγώνα που δώσατε! Να το θυμάστε πάντα αυτό! Δεν υπάρχει αποτυχία!

Υπάρχει μόνο αλλαγή αρχικής πορείας!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά