Δεν είναι “ζώα” οι πολίτες κκ Χουρσαλά και Τσίρμπα. Ντροπή σας

Σκηνές, καταστάσεις και ταλαιπωρία “Ουγκάντας”, βίωσαν εκατοντάδες κάτοικοι του Κορυδαλλού, που θέλησαν να εγγράψουν τα παιδιά τους στο καλοκαιρινό camp του Δήμου.

Αδιάψευστη, η φωτογραφία που δημοσιεύουμε και η οποία αποτυπώνει τι συνέβαινε, την Τρίτη, 6 του μηνός, το πρωί, έξω από τα γραφεία του Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού, που ξεκίνησαν οι εγγραφές.

Οι ιθύνοντες προφανώς θεωρούν τους πολίτες « Β’ κατηγορίας» σε σχέση με τους αμοιβόμενους εαυτούς τους!

Αιτία μια και μοναδική : Ο Δήμος Κορυδαλλού είναι ακόμη στον “αραμπά”.

Παρά τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που ο Δήμος έχει “δαπανήσει” τάχα για τον εκσυγχρονισμό του. Παρά τα προγράμματα δεκάδων …εκατομμυρίων ευρώ που “τρέχουν” για τη ψηφιοποίηση των υπηρεσιών των Δήμων αλλά απ΄ότι φαίνεται η Δημοτική Αρχή Χουρσαλά είναι …”αλλού”. Παρότι ο πρόεδρος του ΟΑΠ θεωρείται ο “εξπέρ” στα θέματα αυτά της διοίκησης Χουρσαλά.

Έτσι, έκπληκτοι οι εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν να κάνουν εγγραφές στο camp, διαπίστωσαν ότι αυτό δεν γινόταν ηλεκτρονικά όπως συμβαίνει σ΄όλους τους Δήμους, ακόμη πλέον και στην “κολοπετινίτσα”.

Και ήταν υποχρεωμένοι να πάνε στα γραφεία του ΟΑΠ και να στηθούν με τις ώρες στην ουρά, μέχρι να έρθει η σειρά τους, να κάνουν εκεί επί τόπου …δια ζώσης την εγγραφή τους.

Μάλιστα μετά την απαράδεκτη αυτή εικόνα και την έντονη αντίδραση των δημοτών, έφεραν άρον -άρον στον ΟΑΠ υπαλλήλους από το Δήμο ( ιδιαιτέρες Αντιδημάρχων κ.α) για να … βοηθήσουν!

Πηγή: http://korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά