Ορίστε κκ Χουρσαλά- Ευθυμιάδη τι κάνουν οι άλλοι δήμοι και εσείς όχι

Πρόκληση αποτελούν τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας , Μιχάλη Ευθυμιάδη , υπό το …εγκωμιαστικό βλέμμα του δημάρχου , Νίκου Χουρσαλά.

Ο κ. Ευθυμιάδης, δεν βρήκε κανένα ” λάθος”, ” παράλειψη” ή ” ολιγωρία” από πλευράς του ίδιου και του δήμου , για τις δέκα φωτιές -αριθμός ρεκόρ…αιώνων για τον Κορυδαλλό, που μπήκαν πέρυσι στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Μάλιστα δήλωσε ότι ο δήμος θα πράξει φέτος ότι έπραξε και …πέρυσι.

Προκάλεσε δε τους Δημοτικούς Συμβούλους να του πουν , “τι κάνουν οι άλλοι δήμοι που δεν το κάνει ο δήμος Κορυδαλλού ” .

Επειδή λοιπόν , κανείς δεν του είπε – γιατί άραγε ;Ούτε αυτοί έχουν ενδιαφερθεί να πληροφορηθούν;- τον ενημερώνουμε εμείς :

Πχ Ο δήμος Γλυφάδας και όχι ο ΣΠΑΥ ( που καλό είναι να πάει και εκεί επίσης να πληροφορηθεί τι πράττουν), εγκαθιστά προηγμένο σύστημα εντοπισμού και άμεσης κατάσβεσης πυρκαγιάς , αξιοποιώντας στο έπακρο της δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης.

Ήδη στους πρόποδες του βουνού τοποθ’ετησε θερμοκάμερες τεχνητής νοημοσύνης με αυτόματη ενεργοποίηση σε ανίχνευση φωτιάς υδροβόλων κατάσβεσης.

Το σύστημα , όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου , διαθέτει αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης (AI) που βασίζονται στο λεγόμενο deep learning analysis και μπορούν να ανιχνεύσουν είτε καπνό είτε φωτιά με ακρίβεια 98%, σε ύψος 40 εκατοστών.

Μόλις λοιπόν ανιχνευτεί φωτιά, ειδικά υδροβόλα που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα, αυτόματα και χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, εκτοξεύουν νερό για άμεση κατάσβεση της περιοχής ενώ ταυτόχρονα δίνουν ικανό χρόνο στην Πυροσβεστική και στην Πολιτική μας Προστασία για να παρέμβουν.

Ιδού λοιπόν …η Ρόδος κκ Χουρσαλά , Ευθυμιάδη και λοιποί

Πηγή: http://korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά