Δύο όμορφες εορταστικές ημέρες για την πόλη μας!

Σάββατο 22 Απριλίου 2023, παρευρεθήκαμε στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στον ομώνυμο και πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κορυδαλλο και στη Λιτανεία της Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου την οποία συνόδευαν παιδιά του κατηχητικού της ενορίας ντυμένα με παραδοσιακές στολές, υπό τους ήχους της Μπάντας της Αστυνομίας μαζί με πλήθος πιστών και ταυτόχρονα οι κατοικοι του Κορυδαλλού από τα μπαλκόνια τους έραναν με λουλούδια την Εικόνα στο πέρασμά της.

Ο συνδυασμός του οποίου έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής, «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» έδωσε το παρών και τα στελέχη του, παρακολούθησαν με κατάνυξη τα τεκταινόμενα αυτής της λαμπρής τελετής.

Επίσης παραβρέθηκα στον Μεθέορτο Εσπερινό του Αγίου Γεωργίου Νικαίας, καθόσον πολλοί δημότες του Κορυδαλλού εκκλησιάζονται στην εκκλησία αυτή.

Τέλος στιγμιότυπα από τον Εσπερινό στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στην πλατεία Βενιζέλου.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά