Η παράταξη, ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΞΑΝΑ, δηλώνει απερίφραστα την καταδίκη κάθε έκνομης δραστηριότητας στην πόλη του Κορυδαλλού που βλάπτει και υποβαθμίζει το περιβάλλον

Η παράταξη, ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΞΑΝΑ, δηλώνει απερίφραστα την καταδίκη κάθε έκνομης δραστηριότητας στην πόλη του Κορυδαλλού που βλάπτει και υποβαθμίζει το περιβάλλον.

Για εμάς ο δημόσιος χώρος και η φύση είναι η παρακαταθήκη που αφήνουμε στις επόμενες γενιές και η διαφύλαξη τους αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

Οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν παράνομη χωματερή στο Σχιστό Κορυδαλλού και την Αθανασίου Διάκου συγκεκριμένα αποτελούν ντροπή για την τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δήμο Κορυδαλλού, εικόνες που ουδέποτε υπήρχαν στο παρελθόν.

Οι ευθύνες των αρμόδιων,Δημάρχου και αντιδημάρχων είναι τεράστιες.Τα πλυντήρια κάδων που λίγες μέρες πριν τις εκλογές βγήκαν στις γειτονιές που είναι;. Οι δημότες κατάλαβαν σε όλους τους τομείς τα ψέματα της δημοτικής αρχής και τα κουβεντιάζουν εκτεταμένα.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά