Ευκαιρία να γίνουν …”εκατομμυριούχοι” Χουρσαλάς – Δημόπουλος και υποψήφιοι τους ή είναι ”μούφα” όσα διαδίδουν;

Την “ευκαιρία” της ζωής τους, έχουν οι ηγήτορες της σημερινής διοίκησης του Δήμου Κορυδαλλού, Χουρσαλάς-Δημόπουλος αλλά και οι λοιποί που τους ακολουθούν (Μελάς, Γκόγκος κ.α) καθώς και οι υποψήφιοι τους, σ΄αυτές τις Δημοτικές Εκλογές.

Τους δίδεται η δυνατότητα -με βάση τα όσα λένε, διαρρέουν και διαδίδουν – να γίνουν ….εκατομμυριούχοι (!) και να διασφαλίσουν όχι μόνο έναν δικό τους πολύ εύπορο βίο αλλά και των παιδιών, των εγγόνων και των δισέγγονων τους.

Και όλα αυτά με μια απλή κίνηση. Ένα απλό…κλικ. Αλλά, με μια βασική προυπόθεση:

Να στοιχηματίσουν στην αξιοπιστία τους και την ειλικρίνεια των λεγόμενων τους.

Δηλαδή, σε αυτά που έχουν κυριολεκτικά ΦΛΟΜΩΣΕΙ τους ψηφοφόρους. Περί δήθεν “βέβαιης” νίκης τους επί του Στέφανου Χρήστου.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το …Πήδημα:

Η γνωστή -μεγάλη στοιχηματική εταιρία Stoiximan, συμπεριέλαβε και το αποτέλεσμα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης στον Κορυδαλλό , στα στοιχήματα της.

Δίδει λοιπόν, όπως δείχνει η φωτογραφία που δημοσιεύουμε,τα εξής πονταρίσματα, για το “ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος” Κορυδαλλού:

Χρήστου 1.85

Χουρσαλάς 1.85

Γουρδομιχάλης 4.50

Παπουτσιδάκη 15

Σταματονικολος 25

Προφανώς , προφανέστατα η εταιρία Stoiximan, ουδόλως έλαβε υπόψη ή ” ανησύχησε” από την περιβόητη δημοσκόπηση που διενήργησε η ALCO με ” τυχαίο δείγμα” και στα ” ξεκούδουνα” τον Ιούλιο , δυο μέρες μετά …τις βουλευτικές εκλογές και τη νίκη της ΝΔ.

Και με την οποία έκτοτε, έχουν επιδοθεί οι Χουρσαλάς και λοιποί σε μια απέλπιδα προσπάθεια να πείσουν όλους ότι έχουν στο ” τσεπάκι” τους τη νίκη.

Η οποία δε ALCO, εδώ και 1,5 μήνες ΚΡΥΒΕΤΑΙ και δεν απαντά στην γραπτή απαίτηση του κ. Χρήστου να ονοματίσει τον “πελάτη” που πλήρωσε για αυτή τη δημοσκόπηση αλλά και όλα τα αποτελέσματα της .

Η Stoiximan όμως που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ALCO, δηλαδή εταιρία που βγάζει λεφτά διενεργώντας δημοσκοπήσεις είτε πέσει μέσα είτε έξω στις προβλέψεις της .

Αντίθετα αυτή “ματώνει” οικονομικά όταν οι προβλέψεις-αποδόσεις της αστοχούν , ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν στηρίζεται σε κάποια ” διαίσθηση” των στελεχών της , όταν δίνει αυτά τα πονταρίσματα.Ούτε “ακούει” και πιστεύει τι λένε Χουρσαλάς, Δημόπουλοι ,Μελάς και λοιποί.

Αλλά , πατά, σε σειρά δημοσκοπήσεων που η ΙΔΙΑ διενεργεί. Και οι οποίες προφανώς δεν έχουν καμία σχέση με τα μυθεύματα που έχει φλομώσει ο Κορυδαλλό.

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά