Ευχαριστούμε που μετατρέψατε τα εγκαίνια του Πολιτικού γραφείου μας, σε μία όμορφη και μεγάλη γιορτή

Ευχαριστούμε που μετατρέψατε τα εγκαίνια του Πολιτικού γραφείου μας, σε μία όμορφη και μεγάλη γιορτή!! 👏👏

🔶Φίλοι και φίλες, συνεργάτες μου, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, ειλικρινά και αληθινά για την αγάπη και τη στήριξή σας στον μεγάλο αγώνα αυτόν που ξεκινάμε, με οδηγό όλους εσάς!

🔶Η παρουσία σας, στα εγκαίνια του πολιτικού μας γραφείου, ήταν πολυπληθής, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και των συνεργατών μου ήταν συγκινητική!

🔶Συγκέντρωση τέτοιας έκτασης και πυκνότητας σε υπαίθριο χώρο εν μέσω καλοκαιριού δεν έχει υπάρξει τα τελευταία είκοσι χρόνια!

🔶Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη όταν είδα φίλους παλιούς, συνεργάτες που έχουμε ζήσει αγώνες μαζί, μα πόσο εξίσου σημαντική ήταν η παρουσία των νέων ανθρώπων αλλά και νέων οικογενειών, ανθρώπων που λαχταρούν να δουν την πόλη μας λειτουργική , να κοσμεί και πάλι το σαλόνι του Πειραιά!

🔶Σφίξαμε τα χέρια, ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες, αγκαλιαστήκαμε, συγκινηθήκαμε και δώσαμε τον λόγο για ένα μεγαλείο που ξεκινά και λέγεται “αγώνας” για το κοινό μας καλό, για το καλό της πόλης μας, του Κορυδαλλού μας!

♦️Σας ευχαριστούμε όλους, εναν προς έναν ξεχωριστά , για την εμπιστοσύνη σας στο συνδυασμό μας και για την παρουσία σας αλλά και την έμπρακτη και αυθόρμητη αγάπη που μας δείχνετε καθημερινά!!

♦️Το μήνυμα σας ήταν και είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ! Ο Κορυδαλλός προχωράει μπροστά, συναντάει τον πολιτισμό και την αξιοπρέπεια! Παίρνει πίσω τη θέση που του αναλογεί!

✊Μαζί εμείς και εσύ,μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή!🤝

✊Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω θερμότατα με αγάπη και συγκίνηση, τους συνεργάτες μου, τους καθημερινούς ήρωες που πλαισιώνουν και στηρίζουν τον αγώνα αυτόν, και που βρίσκονται καθημερινά δίπλα σας να σας αφουγκραστούν και να σας βοηθήσουν, όπως ήδη κάνουν οικειοθελώς!

♦️ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουμε αυτό που αισθανόμαστε! ♦️

✌️Η επιλογή είναι μονόδρομος για τον Κορυδαλλό που ονειρευόμαστε και μας αξίζει!! Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, Ξεκάθαρα!!✌️

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά