ΕΦΚΑ Κορυδαλλού και η ανάγκη του για μεταφορά

Μετά από συνεννόηση με την διοίκηση,επισκέφτηκα τον ΕΦΚΑ Κορυδαλλου (οδό Σερρών,πρώην ΙΚΑ).

Αυτό το κατάστημα το φέραμε επι των ημερών μας στον Δημο Κορυδαλλου με πολλούς αγωνες,γιατί οι δημότες αναγκάζονταν να μεταβούν στην Αγία Βαρβαρα και τη Νικαια προκειμένου να εξυπηρετηθούν. Συναντήθηκα με την διευθύντρια κυρία Φουντικάκου Ειρηνη και τον προϊστάμενο Γιώργο Τριανταφύλλου και μου εξέθεσαν την επιτακτική ανάγκη για μεταφορά των υπηρεσιών σε άλλο ακίνητο, καθότι δεν είναι πλεον λειτουργικο κυρίως για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και γενικότερα.

Τους ανέφερα,ότι εμείς είχαμε σχεδιάσει στο χώρο,που είναι τώρα το Δημαρχείο και τα δυο λύκεια να γίνει και το Διοικητήριο της πόλης, που θα στεγάζονταν οι δημόσιες υπηρεσίες (Εφορία, ΕΦΚΑ,Αστυνομικό Τμήμα κ.α.)για καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Κατέθεσα την πρόθεση μου στη νέα μας θητεία και εφόσον το επιτρέψει η ετυμηγορία των πολιτών,να συναγωνιστουμε για την επίλυση του προβλήματος.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά