Η αλήθεια για το κολυμβητήριο του Κορυδαλλού

Έξι ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, η παρούσα βραχύβια συνδιοίκηση, προκειμένου να καλύψει την παντελή απουσία δικών της έργων, ετοιμάζεται να παρουσιάσει ως δήθεν έργο της, το κλειστό κολυμβητήριο Κορυδαλλού, όπως ήδη έγραψε στο ιλουστρασιόν φυλλάδιο της, ως επιτεύγματά της το… Μετρό Κορυδαλλού και το Πάρκο.

Υποτιμούν την μνήμη και την κρίση των δημοτών, παρουσιάζοντας ως δικά τους, έργα του κεντρικού κράτους ή προηγούμενων δημοτικών ή περιφερειακών αρχών.

Η αλήθεια είναι πως ο χώρος χαρακτηρίστηκε ως αθλητικός, επί θητείας μας, το σχέδιο τροποποιήθηκε από την Περιφέρεια η οποία το χρηματοδότησε με 8,5 εκατομμύρια ευρώ και η κατασκευή ξεκίνησε από την προηγούμενη δημοτική αρχή του Σταύρου Κασιμάτη.

Η σημερινή συνδιοίκηση, στο μόνο που συνέβαλλε ήταν, στην αύξηση του συμβατικού αντικειμένου λόγω της πενταετούς καθυστέρησης και στις ανακοινώσεις επί σειρά ετών πως… η λειτουργία του κολυμβητηρίου «μπαίνει στην τελική ευθεία», ενώ μόλις προ διμήνου, δόθηκε ακόμα μία παράταση παράδοσής του μέχρι το 2025. Άραγε μπορούν να ενημερώσουν τι ποσό έχει εξοφληθεί και τι ποσό απομένει να εξοφληθεί από την Περιφέρεια Αττικής;

Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές, τολμούν να κάνουν δήθεν «εγκαίνια», ενώ γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να λειτουργήσει πριν το… Πάσχα του 2024.

Η αλήθεια που κρύβουν από τους φορολογούμενους δημότες, είναι ότι το Κολυμβητήριο δεν έχει αδειοδοτηθεί, δηλαδή ΔΕΝ μπορεί να λειτουργήσει καθώς δεν εχει ακόμα άδεια λειτουργίας, ενώ δεν έχει προσληφθεί ναυαγοσώστης, όπως απαιτείται. Επίσης, δεν έχει γίνει από την τεχνική υπηρεσία η αντίστοιχη μελέτη για την αδειοδότηση και δεν έχει πυροπροστασία, ενώ δεν έχει καν ρεύμα από τη ΔΕΗ και ίσως και να μην έχει και νερό αφού είναι ακόμα σε φάση ολοκλήρωσης 65%-70%

Επάνω στον πανικό τους, είναι ικανοί να ανάψουν τα φώτα με… γεννήτρια, ίσα ίσα για να βγάλουν μία φωτογραφία, λες και οι Κορυδαλλιώτες είναι ιθαγενείς και εντυπωσιάζονται με καθρεφτάκια.

Στις 8 Οκτωβρίου όμως, θα είναι παρελθόν. Και η πόλη μας «Σύγχρονος και ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά»

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά