Λειτουργία bazaar από τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού, στην Πλατεία Ελευθερίας

Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα για τη λειτουργία bazaar από τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Κορυδαλλού, στην Πλατεία Ελευθερίας και αποφάσισα να τους επισκεφθώ για να τους συγχαρώ και να ενισχύσω την προσπάθεια τους.

Δυστυχώς και τις 3 φορές που βρέθηκα εκεί διαπίστωσα μια άνιση μεταχείριση, ένα παραγκωνισμό εκτός πλατείας, χωρίς φωτισμό και όπως έμαθα και χωρίς στέγαστρο.Αυτη η δράση θα έπρεπε να είναι στο κέντρο των όποιων εκδηλώσεων εκ μέρους του Δήμου.

Θα ήθελα ακόμα να τονίσω ότι στα χρόνια της δικής μου θητείας ως Δήμαρχος υπήρχαν δράσεις όπως η ιππασια, η κολύμβηση και το τένις για τους μαθητές του ειδικού σχολείου. Δεσμεύτηκα και προσωπικά αλλά και εδω δημόσια, ότι όταν αναλάβω και πάλι τη διοίκηση του Δήμου, θα δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα και μέριμνα σε όλους όσους χρειάζονται τη συμπαράσταση του Δήμου Κορυδαλλού και θα επαναφέρουμε αυτές τις δράσεις που τόσο ωφέλιμες ήταν.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά