Μεγάλο κάζο της συνδιοίκησης Χουρσαλά -Δημόπουλου

Γύρισαν την πλάτη οι πολίτες και οι φορείς του Κορυδαλλού , στη συνδιοίκηση -συνονθύλευμα Χουρσαλά -Δημόπουλου.

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση που είχαν επιδοθεί όλα τα στελέχη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής και ο μηχανισμός της , με προσωπικά τηλεφωνήματα ακόμη και του ίδιου του δημάρχου σε πολίτες για να παραστούν.

Φορείς και πολίτες απείχαν επιδεικτικά από το επικοινωνιακό show που θέλησε η τωρινή ηγεσία να μετατρέψει τον απολογισμό των ” πεπραγμένων” της.

Τελικά παρόντες ήταν μόνο συγγενείς και ελάχιστοι γνωστοί κομματικά ομοιδεάτες της και διορισμένοι απ΄αυτήν σε θέσεις ενώ μετριόνταν στα δάκτυλα όσοι εκπροσωπούσαν κάποιους φορείς .

Προκειμένου δε, να καλύψει την ανεπάρκεια και υστέρηση σ΄όλους τους τομείς και κυρίως τις ευθύνες της για την τελμάτωση στα μεγάλα θέματα που απασχολούν την πόλη , δεν δίστασε η τωρινή Δημοτική Αρχή,να μεγεθύνει στον πιο υπερβολικό βαθμό ακόμη και ότι επουσιώδες έχει κάνει.

Πηγή: http://korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά