Μη τολμήσετε να κατοχυρώσετε διαγωνισμό 1 εκατομμυρίου  με μια μόνο εταιρία συμμετέχουσα

Νέα αυστηρή προειδοποίηση όχι μόνο στη Δημοτική Αρχή Χουρσαλά αλλά σ΄όλους τους εμπλεκόμενους – δηλαδή και στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες-στον περιβόητο διαγωνισμό προμήθειας φωτιστικών led, ύψους περίπου 1,1 εκατομμυρίων ευρώ, που διενεργήθηκε κυριολεκτικά παραμονή του τριημέρου της αργίας του Δεκαπενταύγουστου, απηύθυνε ο πρώην Δήμαρχος, Στέφανος Χρήστου.

Στο διαγωνισμό συμμετείχε ΜΟΝΟ μια εταιρία ,που έδωσε μικρή έκπτωση.

Ο κ. Χρήστου επισημαίνει ότι “η συμμετοχή ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ εταιρίας φαλκιδεύει αντικειμενικά, κάθε έννοια ανταγωνισμού και καλύτερης προσφοράς για τον Δήμο”.

Και υπογραμμίζει μ΄έμφαση ότι “η νομότυπη εξέλιξη, αν υπάρχει, δεν καλύπτει το κοινωνικό και πολιτικά ηθικό και τα συμφέροντα του Δήμου” καλώντας τη συνδιοίκηση Χουρσαλά – Δημόπουλου να επανεξετάσει το εν λόγω θέμα.

Ακόμη επισημαίνει ότι η διακήρυξη έκανε λόγο για “…φωτιστικό σώμα τύπου βραχίονα 45 w περίπου” και “φωτιστικό σώμα 85 w περίπου”.

Δηλαδή αναφέρει ο κ. Χρήστου, “30 ή 50 w; και φωτιστικό σώμα 85 w περίπου (Δηλ 70 ή 90w;; ) Τι σημαίνει ΠΕΡΙΠΟΥ; Δεν θα έπρεπε ο συγκεκριμένος όρος να είναι ΑΚΡΙΒΗΣ και ΠΛΗΡΗΣ;;;”.

Διότι ο καθείς αντιλαμβάνεται ότι ΑΛΛΗ είναι η τιμή για 39 και άλλη για 50w!Επομένως πως θα “συγκρίνονταν” οι προσφορές αν υπήρχαν κι άλλες με ανόμοια σε ισχύ φωτιστικά σώματα;

Πρώην Δήμαρχος, Στέφανος Γ. Χρήστου

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά