Πανικόβλητη καταφεύγει στη βία η παράταξη Χουρσαλά ενάντια στον Στέφανο Χρήστου

Σε βίαιες και «τραμπούκικες» μεθόδους καταφεύγει πλέον η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου-Μελά, πανικόβλητη όσο πλησιάζει η μέρα των εκλογών με την υποψηφιότητα του Στέφανου Χρήστου.

Όσα συνέβησαν σε βάρος του κ. Χρήστου από Αντιδήμαρχο του «στενού κύκλου» του κ. Χουρσαλά, στο σχολικό συγκρότημα του 4ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού, κατά τον αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στιγμάτισαν την ίδια τη Δημοκρατική Ιστορία της πόλης.

Γι αυτό οφείλουν όλες οι δημοκρατικές παρατάξεις να το καταδικάσουν γιατί δεν πρόκειται για κάποια «τυχαία», «μεμονωμένη» πράξη αλλά «καθρέφτη» της νοοτροπίας και αντίληψης με την οποία διακατέχεται η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου-Μελά.

Ουδέποτε μέχρι τώρα στον Δήμο Κορυδαλλό, επιχειρήθηκε να απαγορευτεί ή να φιμωθεί υποψήφιος Δήμαρχος ή επικεφαλής παράταξης.

Και προαπαντός ένας τέως Δήμαρχος, όπως ο κ. Χρήστου. Με 12ετή θητεία στην «κεφαλή» του δήμου και μ΄ένα έργο που αναγνωρίζεται απ΄ ΟΛΟΥΣ φίλους και πολιτικούς αντιπάλους.

Δυστυχώς, όπως και τόσα άλλα, αυτό συνέβη επί ημερών της συνδιοίκησης Χουρσαλά-Δημόπουλου-Μελά. Η οποία, όπως επίσης και σ΄ άλλες περιπτώσεις, μέχρι τώρα, ποιεί τη νήσσα.

Δεν είχε την ελάχιστη δημοκρατική ευαισθησία έστω και απλώς να αποδοκιμάσει την πράξη του στελέχους της. Ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Γκόγκος.

Η ενέργεια του, όπως προκύπτει και από το σχετικό video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση παριστάμενων εκπαιδευτικών και γονέων.

Και χάρις στην παρέμβαση εκπαιδευτικών και Δημοτικών Συμβούλων της αντιπολίτευσης, εμποδίστηκε .

Είναι χαρακτηριστικό της επικίνδυνης, για την ίδια τη Δημοκρατία, αντίληψη από την οποία διακατέχονται, πως ο κ. Γκόγκος, προέβη σ΄αυτή την κατάπτυστη και βαθύτατα αντιδημοκρατική ενέργεια, που θυμίζει «μαύρες» εποχές στη χώρα μας, δίχως ο κ. Χρήστου να έχει πει οτιδήποτε κατά του κ. Χουρσαλά.

Το μόνο που είπε ήταν πως το συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα όπως και άλλα 16 είχαν γίνει από Δημαρχίας του, που είναι και η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Φαίνεται όμως πως τόσο ο κ. Γκόγκος προσωπικά όσο και η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου-Μελά, δεν θέλουν τίποτε να λέγεται ή να ακούγεται, εκτός κι αν πρόκειται για υμνολόγιο προς εκείνους.

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά