Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, καθημερινά στα γραφεία του Συνδυασμού μας

Μετά από τα τελευταία λυπηρά γεγονότα και τις φωτιές που έχουν κατακλύσει την χώρα μας, ο Συνδυασμός μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά αποφασίσαμε εκτάκτως να συλλέξουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ως δείγμα έμπρακτης συμπαράστασης στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σε αυτές τις δύσκολες ώρες από την πύρινη λαίλαπα.

Τα λόγια είναι περιττά για να περιγράψουμε τις στιγμές που ζούμε στη χώρα μας….

Αυτές είναι όμως οι στιγμές που πρέπει και μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας.

👉Γι’αυτό το λόγο, καλώ τους συνδημότες μας, τους φίλους του συνδυασμού μας και όποιον φορέα επιθυμεί να συνεισφέρει, να συνδράμουν σ΄αυτή την προσπάθεια και τον αγώνα μας, υπέρ βοήθειας των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας!

👉Η συγκέντρωση θα πραγματοποιείται καθημερινά από αύριο Πέμπτη 24 Αυγούστου στα γραφεία του Συνδυασμού μας στη διεύθυνση :

Αγ. Γεωργίου 72 18:00-21:00 στον πεζόδρομο ( δίπλα στην είσοδο του Μετρό)

👉Για όποιον συμπολίτη μας επιθυμεί να προσφέρει αλλά δεν έχει τρόπο μεταφοράς, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6937215812 και θα έρθουμε να τα συλλέξουμε εμείς με δικό μας αυτοκίνητο.

‼️Συγκεκριμένα συγκεντρώνονται :

🔹Τρόφιμα μακράς διάρκειας (όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηροί καρποί, βρεφικές τροφές και άλλες συσκευασμένες τροφές μακράς διάρκειας, εμφιαλωμένα νερά, γάλατα και χυμοί).

🔹Ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.α.)

🔹Βρεφικές πάνες, τροφές, παιδικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας

🔹Είδη ρουχισμού για παιδιά

🔹Είδη ατομικής υγιεινής

🔹Μάσκες, αντισηπτικά, γάντια

🫴Είμαστε εδώ για να μην είναι ποτέ κανένας μόνος του!

🫴Μαζί καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά