Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με πολλή χαρά παρουσιάζω και καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά μία γυναίκα δυναμική που επέλεξε με χαρά να έρθει μαζί μας στον μεγάλο αυτό αγώνα, την Φιλιώ Μπακαούκα.

🔹Η Φιλιώ είναι στέλεχος γνωστής Ναυτιλιακής Εταιρίας. Έχει τελειώσει στο Δ.Ι.Ε.Κ Κορυδαλλού την ειδικότητα Στέλεχος Υπηρεσιών Ασφαλείας, ενώ παλαιότερα υπήρξε και διοικητικό στέλεχος του Ο.Α.Π

🔹Είναι απόφοιτη του 4ου Λυκείου Κορυδαλλού.

Είναι μητέρα 2 παιδιών. Είναι αθλήτρια του μπάσκετ και τέννις και αγωνίστηκε σε ομάδες όπως την Προοδευτική, Πήγασος, Πειραϊκός Α2 κατηγορίας αλλά και άλλες πολλές.

🔹Εχει ξαναθέσει υποψηφιότητα στις προηγούμενες εκλογές με την παράταξη “Μαζί για τον Κορυδαλλό” και η εμπειρία της αυτή έρχεται τώρα να προστεθεί στον κοινό μας αυτόν αγώνα, στην μεγάλη μας ομάδα τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, Ξανά.

🔹Είναι εδώ μαζί μας, καθώς η αγάπη της για τον Κορυδαλλό και συγχρόνως για τον αθλητισμό δεν μπορεί να την αφήσει αδιάφορη και επιθυμεί σύντομα να δει τον Κορυδαλλό μας ξανά να ακμάζει τόσο στον αθλητισμό όσο και στον πολιτισμό.

✊Φιλιώ, σ ευχαριστώ πολύ που βρίσκεσαι κοντά μας, καλωσήρθες σε αυτό τον όμορφο ταξίδι που κοινό στόχο έχει μόνο την αγάπη μας για την πόλη μας!

Περπατάμε χέρι χέρι για να δούμε τον Κορυδαλλό μας ψηλά, στη θέση που του αξίζει!

Καλή επιτυχία, καλούς αγώνες με ήθος και αξιοπρέπεια!✌️

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά