Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με χαρά καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά μία νέα κοπέλα με έντονη την διάθεση για προσφορά και δημιουργία την Ελένη Γατσά.

🔸Η Ελένη είναι 26 χρονών και είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτισα. Είναι απόφοιτη του 1ου ΓΕΛ Κορυδαλλού και του τμήματος Ιστορίας Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικων Αγαθών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

🔸Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ειδικής Αγωγής και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως παιδαγωγός παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα.

🔸Παράλληλα, δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό τομέα καθώς εργάζεται σε ασφαλιστικό γραφείο.

🔸Συγχρόνως με αυτό καθημερινά βρίσκεται στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούν εδώ και 26 χρόνια οι γονείς της επί της οδού Δημητρακοπούλου με είδη σπίτιου και διακόσμησης στην οποία συμμετέχει ενεργά στον τομέα της πώλησης και διαφήμισης. (Studio Gatsas, Δημητρακοπούλου 14)

✅Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα όταν νέοι άνθρωποι έρχονται κοντά μας, με όρεξη και προθυμία να έργαστούν για τον τόπο μας και η Ελένη είναι ένα από αυτά τα παιδιά. Θεωρεί πολύ σημαντική την δημιουργία Points (χώρων) που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε για νέους και εφήβους, όπου τα νέα παιδιά θα μπορούν να κοινωνικοποιούνται ,να κάνουν χρήση της τεχνολογίας, να διαβάζουν και να χρησιμοποιούν επιτραπέζια παιχνίδια κτλ. Για αυτό τον λόγο έρχεται μαζί μας στην θέληση μας για αλλαγή!

✅Εύχομαι μέσω του Συνδυασμού μας, Σύγχρονος Αθρώπινος Κορυδαλλός Ξανά, να της δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσει τον πόθο της για να ανεβάσουμε και πάλι την πόλη μας στη θέση που της αξίζει!

✊Προχωράμε με στόχο να αποδείξουμε πως ο Κορυδαλλός, μπορεί και θέλει να αλλάξει και δεν αρκείται στα λίγα και στα απαραίτητα!

Ελένη καλή επιτυχία και καλούς αγώνες!

Η νεολαία πάντα μπροστά!✌️

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά