Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά παρουσιάζω και καλωσορίζω στην παράταξη μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά, μία εξαιρετική εκπαιδευτικό-δασκάλα δημοτικού σχολείου, την κ. Μαρία Πολυχρονάκη!

♦️Γεννήθηκε στο πανέμορφο νησί της Σύμης και ερχόμενη στην Αθήνα παρακολούθησε τη φημισμένη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία στον Πειραιά. Εξοπλισμένη με στέρεες εκπαιδευτικές βάσεις, διορίστηκε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού, όπου έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην υπηρεσία της κοινότητας.♦️

🔰Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σχολείο, ανέπτυξε βαθιές σχέσεις με τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Αγαπάει την πόλη μας και πλέον είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της.

🔰Καθοδηγούμενη από τη γνήσια επιθυμία της να κάνει τη διαφορά, είναι αποφασισμένη να προσφέρει τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία της. Πιστεύει ακράδαντα στις δυνατότητες του Κορυδαλλού και των κατοίκων του και επιθυμεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του.

🔰Έχει εκπαιδεύσει και εκπαιδεύει εκατοντάδες παιδιά και πραγματικά όλοι μιλάνε για μία έγκριτη δασκάλα που αγαπάει τα παιδιά και γενικά τον άνθρωπο.

🔰Το σχολείο, στο οποίο είναι διορισμένη βρίσκεται σε μία περιοχή της πόλης μας, στο Σχιστό, που έχει πραγματική ανάγκη από ανθρώπους που αγαπάνε την προσφορά και την πρόοδο.

✔️Με την εκλογή του Συνδυασμού μας, επιθυμεί να προσφέρει στον τομέα που γνωρίζει τόσο καλά της Εκπαίδευσης, να βελτιώσει την ποιότητα στα σχολεία του Δήμου μας υποστηρίζοντας σύγχρονους πόρους, βελτιωμένες εγκαταστάσεις και καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας, και κύριο μέλημα της είναι να παρέχει τις καλύτερες εκπαιδευτικές ευκαιρίες σε κάθε παιδί στον Κορυδαλλό.

✔️Πιστεύει στην ενθάρρυνση της αίσθησης ενότητας και ενεργού συμμετοχής στην κοινότητά μας. Με την προώθηση πρωτοβουλιών που ενθαρρύνουν τη συνεργασία, τον πολιτιστικό εμπλουτισμό και την κοινωνική συνοχή, ελπίζει στη δημιουργία ενός ισχυρότερου και πιο ζωντανού Κορυδαλλού.

✔️Παράλληλα όσον αφορά στην κοινωνική πρόνοια έχει καταθέσει τις προτάσεις της για την ευημερία των κατοίκων, ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων. Είναι αφοσιωμένη στην εφαρμογή στοχευμένων κοινωνικών προγραμμάτων, στη διασφάλιση της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη και στην υποστήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη, ενισχύοντας έναν συμπονετικό και χωρίς αποκλεισμούς Κορυδαλλό.

✊Μαρία, με μεγάλη χαρά και τιμή σε καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας και είμαι σίγουρος ότι με την εμπειρία, την αφοσίωση και το γνήσιο πάθος που σε διακατέχει θα χτίσουμε ένα μέλλον όπου ο Κορυδαλλός θα ευδοκιμεί και η Παιδεία και η Κοινωνική πρόνοια θα βρεθεί και πάλι στην πρώτη γραμμή! Καλή επιτυχία και καλούς αγώνες έτσι όπως έχεις μάθει πάντα να αγωνίζεσαι καθημερινά!✌️

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά