Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στην παράταξη Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανα, μια νέα γυναίκα και επιτυχημένη επιχειρηματία την Αφεντία (Ντία) Γουσιοπούλου!

♦️Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και τώρα πλέον είναι λογίστρια Α’ ΤΑΞΗΣ και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.♦️

〽️Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Οικονομοτεχνικών μελετών και επιμορφωτικά σεμινάρια του e-ΕΦΚΑ για την απονομή συντάξεων.

〽️Διατηρεί δυο γραφεία, ένα λογιστικό γραφείο στο Πέραμα και ένα Ιδιωτικό ΚΕΠ στον Κορυδαλλό με ειδίκευση στην διεκπεραίωση συντάξεων.

〽️Έχει εργαστεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος με μεγάλη επιτυχία έχοντας βραβευτεί από την AXA Ασφαλιστική για την υπέρβαση των στόχων πώλησης χρημ/οικων προϊόντων.

✔️Διαθέτει εμπειρία στην αυτοδιοίκηση καθώς είχε αναλάβει τον οικονομικό τομέα της Δημοτικής Επιχείρησης Περάματος εξ ολοκλήρου ως λογιστής και αργότερα την εκκαθάριση αυτής ως βοηθός εκκαθαριστή.

✊Η Ντία είναι μια γυναίκα εργαζόμενη, δυναμική με πείσμα και θάρρος. Τολμάει για ό,τι φαντάζει “αδύνατο” και τα καταφέρνει.

✊Ντία, χαίρομαι πολύ που συμμετέχεις στην παράταξη μας, που στόχο έχει μόνο το καλό της πόλης μας, του Κορυδαλλού μας! Εύχομαι καλή δύναμη, καλούς αγώνες και καλή επιτυχία! ✌️

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά