Παρουσίαση νέας υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου

Καλωσορίζω στην παράταξη μας τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό,ξανα, έναν άνθρωπο που ζει και εργάζεται στην πόλη μας. Που αγαπάει τις τέχνες και τα γράμματα, την Ειρήνη Ανδρούτσου!

♦️Αριστούχος του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης τμήμα Ζωγραφικής.

Εκπαιδευτικός από το 2008 έως σήμερα σε δημόσια σχολεία, με διδακτική εμπερια σε ΙΕΚ και πνευματικά κέντρα, αλλά και ως εισηγήτρια σεμιναρίων.♦️

🔰Αρθρογράφος στο site Best News

🔰Έργα της παρουσιάζονται στην μόνιμη συλλογή του Mακεδονικού Mουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην Θεσσαλονίκη και επίσης σε συλλογές αρτ gallery στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επίσης έχει βραβευτεί από την Ελληνικη Εθνικη Επιτροπη της UNICEF, στο φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας και από τον Ομίλο unesco νομού Πειραιώς και Νήσων.

🔰Είναι ΜΕΛΟΣ του ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων. και τακτικό μέλος του επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας.

Η ζωή και το έργο της περιλαμβάνονται στην εγκυκλοπαίδεια «Who is Who» όπου περιλαμβάνει τις βιογραφίες προσωπικοτήτων από τους τομείς της οικονομίας, πολιτικής επιστήμης, τέχνης και πολιτισμού του 21ου αιώνα.

🔰Έχει γεννηθει και διαμένει στον Κορυδαλλό ,είναι παντρεμένη και είναι μητέρα 2 πανέμορφων αγοριών

✊Ειρήνη με μεγάλη χαρά σε καλοσωρίζω στην παράταξη μας, έχω δώσει αγώνες ξανά με τους γονείς σου, τώρα ετοιμαζόμαστε μαζί πλέον να φτιάξουμε τον Κορυδαλλό που μας αξίζει,να επιστρέψουν πίσω οι Τέχνες και ο Πολιτισμός!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά