Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον συναγωνιστή Δημήτρη Κεφάλα, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον φίλο και συναγωνιστή Εμμανουήλ Καπούνη, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

🔰Σήμερα εργάζεται ως λογιστής και Ελεγκτής Κόστους σε ναυτιλιακή εταιρεία. Η εμπειρία του σε αυτό τον ρόλο τον έχει βοηθήσει να αναλάβει την υπεύθυνη εποπτεία και ανάλυση του κόστους για διάφορες δραστηριότητες της εταιρίας.

🔰Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και έχει αποκτήσει Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

✔️Ασχολείται ερασιτεχνικά με την επιτραπέζια αντισφαίριση και αγαπάει πολύ τον αθλητισμό.

✔️Ο Μάνος μια δυναμική νεανική παρουσία με πλήρη επίγνωση συστρατευθηκε στην ομάδα μας καταθέτοντας την επιθυμία του να εργασθεί για το μέλλον του Κορυδαλλού. Οι σπουδές αλλά και η επαγγελματική του καριέρα προδιαγράφουν την πορεία του.

✊Η χαρά του για την ευκαιρία που του δίνεται να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για την ανάπτυξη και την ευημερία του Δήμου μας είναι υπέρμετρη και είμαι σίγουρος ότι θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην επίτευξη του κοινού μας στόχου.

Μάνο, προχωράμε μαζί για έναν Κορυδαλλό που μας αξίζει. Καλή επιτυχία! Καλούς αγώνες!

🔰Ο Δημήτρης Κεφάλας, ζει και εργάζεται στον Κορυδαλλό. Κατάγεται από τις Οινούσσες Χίου. Είναι αντιπρόεδρος της ΕΚΟ ειδικής αγωγής και δια βίου μάθησης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν και μέλος του επαγγελματικού επιμελητηρίου Πειραιά.

🔰Εργασιακά είναι διευθυντής σε διαδικτυακό φροντιστήριο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και της μουσικής σχολής ‘Αλύπιος’.

🔰Ως Πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού έχει αναπτύξει το πρόγραμμα ‘ Σκάκι στο σχολείο ‘ σε πάνω από 50 σχολεία στην ευρύτερη περιοχή και είναι μέλος της σχολικής επιτροπής στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

〽️Τον συμπατριώτη μου Δημήτρη τον διακρίνει ο προγραμματισμός και η οργανωτικοτητα.Εχει ζυμωθει στους πολιτικούς χώρους και διαθέτει σύνθετη πολιτική σκέψη και διεισδυτικότητα.

🔰Θέλει να εργαστεί για έναν Κορυδαλλό φιλικό στον δημότη, καινοτόμο και αναπτυξιακό, με κορυφαίες παροχές αθλητισμού και πολιτισμού και κυρίως να ικανοποιεί το αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη.

✊Δημήτρη, μαζί προχωράμε για να εκπληρώσουμε τα κοινά μας όνειρα για τον Κορυδαλλό μας! Καλή επιτυχία και καλούς αγώνες ✌️

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά