Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον φίλο και συναγωνιστή Δημήτρη Τράκα, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

〽️Ο Δημήτρης είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης. Έχει αποφοιτήσει από 2ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού. Είναι απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.

〽️Από το 1984 ασχολείται με την κτηνιατρική των ζώων συντροφιάς στην περιοχή της οδού Πέτρου Ράλλη.

〽️Δραστηριοποιείται έντονα στον τομέα δράσεων υπέρ των αδέσποτων ζώων. Η αγάπη του για τα ζώα και τα τόσα χρόνια προσφοράς του σε αυτόν τον τόσο νευραλγικό τομέα, είναι σίγουρό ότι θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της φιλοζωίας στην πόλη μας.

🔶Ο Γιατρός Δημήτρης Τρακας όντας καταξιωμένος επιστήμονας είναι και κοινωνικός εργάτης αφού επί σειρά ετών παρέχει τις υπηρεσίες του σε πολλά φιλοζωικά σωματεία.

🔶Εχουμε πολλά να κάνουμε στο τομέα προστασίας των ζώων με αρχή το Δημοτικό Κτηνιατρείο που είναι προγραμματική μας θέση και ο Δημήτρης θα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

✊Καλώς ήλθες Δημήτρη στην παράταξη μας, είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργαζόμαστε σε αυτόν τον κοινό και ιερό σκοπό, που είναι η πραγματική και αποτελεσματική περίθαλψη των ζώων. Καλή μας επιτυχία, με τη νίκη

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά