Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά παρουσιάζω ακόμα έναν άξιο συμπολίτη μας που έρχεται να πλαισιώσει την παράταξη μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά, τον Ιωάννη Γακίκο.

🔶Είναι παντρεμένος με πέντε παιδιά, μέλος της Παμπειραϊκής Ένωσης πολυτέκνων και δραστηριοποιείται σε έργα που αφορούν τα παιδιά και τη νεολαία σε διάφορους φορείς.

🔶Ο Γιάννης με σπουδές στο Marketing, την επικοινωνία έχει εργαστεί ως στέλεχος πωλήσεων σε ιδιωτικές εταιρείες.

🔶Είναι διπλωματουχος Βυζαντινής Μουσικής και διακονεί ως ψάλτης σε εκκλησία καθώς και συμμετέχει σε βυζαντινή χορωδία εντός και εκτός Ελλάδος.

✔️Έχει πολλά ενδιαφέροντα γύρω από τη ρομποτική, τα σπορ και το σινεμά, ασχολείται με τον εθελοντισμό και υποστηρίζει πολλά αναγνωρισμένα σωματεία κοινωνικού σκοπού.

✔️Είναι ένας νέος άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει πολλά στην πόλη μας, τόσο με τις γνώσεις του όσο και με τη θέλησή του να συνεισφέρει για μία τοπική κοινωνία δίκαιη και ανθρώπινη.

♦️Ο Γιάννης έχει μια θαυμάσια πολύτεκνη οικογένεια που είχα την ευκαιρία να την γνωρίσω και η οποία εκπέμπει πραγματική ευτυχία και αξιοπρέπεια!

Θαυμασιος μουσικός και ιεροψάλτης που είχα την χαρά να συμψάλλουμε!

✊Αποφασισε όμως και με βάση την αγάπη του για τον Κορυδαλλό να μπει στον στίβο των κοινών.Καλως ήλθες Γιάννη, χαίρομαι που κάνουμε ακόμα ένα βήμα μαζί! Προχωράμε! Καλή μας επιτυχία!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά