Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Καλωσορίζω, με μεγάλη χαρά και τιμή έναν ακόμη αξιόλογο Άνθρωπο και γιατρό στην παράταξη μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλό, Ξανά, τον Δρ. Βασίλη Θεοχάρη.

♦️Ο Δρ. Βασίλης Θεοχάρης εργάζεται ως Ορθοπαιδικός Χειρουργός και κατοικεί στον Κορυδαλλό όπου διατήρεί το Ιατρείο του από το 1993, στην Δημητρίου Διαμαντίδη 22-24 και παράλληλα είναι Ιατρός ειδικού σώματος ΕΦΚΑ. Είναι Αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικευμένος στην δηλητηρίαση κυττάρων.

♦️Είναι μετεκπαιδευθείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Loma Linda στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

♦️Επίσης, προ τριετίας μετεκπαιδεύθηκε στην Ογκολογική Ορθοπαιδική Χειρουργική στο Αττικό Πανεπιστήμιο με τον αξιότιμο Ιατρό τον κ. Παπαγγελόπουλο Παναγιώτη. (Καθηγητή και Διευθυντή Α΄Πανεπιστημιακής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ.)

♦️Παράλληλα έχει εκπαιδευθεί σε θέματα Ρυθμιστικής Ιατρικής στη Γερμανία και Ιταλία καθώς δίνει μεγάλη σημασία στην συνεχή εκπαίδευση.

🔶Είναι τέως Διευθυντής ΙΚΑ Νίκαιας και Κορυδαλλού.

🔶Είναι παντρεμένος με έναν υπέροχο άνθρωπο την Φοίβη Διαλεκτάκη, καθήγητρια Ξένων Γλωσσών και μεταφράστρια. Μαζί έχουν μία κόρη την Αναστασία Θεοχάρη -Μανούκη Ιατρό – Ψυχίατρο η οποία τους έχει χαρίσει μια εγγονούλα την Λουκία.

Προσφέρει φιλανθρωπικό έργο σε άπορους ανθρώπους, συμπολίτες μας και μη, μαζί με την συζυγό του, καθώς πιστεύει ότι πίσω από αυτές τις πράξεις βρίσκεται η πραγματική ουσία της ζωής μας! Για αυτόν τον λόγο βραβεύτηκε από την Ενορία της Οσίας Ξένης και την Μητρόπολη της Νίκαιας και αισθάνεται ευγνώμων για αυτό.

🔶Έχει ασχοληθεί και πάλι με την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς θεωρεί άκρως σημαντική την συμμετοχή των πολιτών στα κοινά. Το 2010 έχει εκλεγεί Δήμοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ. Ιωακειμίδη στον Δήμο Νίκαιας- Ρέντη, όπου αργότερα δέχθηκε και τη θέση του Αντιπροέδρου ΝΠΔΔ. Επίσης, το 2014 κατέβηκε υποψήφιος με τον Κώστα Παπαδόπουλο, με την Δημοτική κίνηση, Κόντρα στο Ρεύμα.

✔️Είναι μέλος στο Μητρώο στελεχών του κόμματος της Ν.Δ.

✔️Αποφάσισε να συστρατευθεί μαζί μας στον δυνατό αγώνα που κάνουμε για το καλό του τόπου μας και είναι εδώ κοντά μας, διότι αγαπάει τον άνθρωπο και ζει μέσα από την προσφορά σε αυτόν. Επιθυμεί να προσφέρει στη δημιουργία υγιών κοινωνικών υπηρεσιών, που σκοπό θα έχουν να υπηρετούν τον πολίτη του Κορυδαλλού, άπορο και μη.

〽️Για εμάς δεν υπάρχει διαχωρισμός στον άνθρωπο και στις ανάγκες του, καθώς δημιουργούμε μια ομάδα, που θα αγκαλιάσει και θα βοηθήσει τον κάθε συμπολίτη μας που μας έχει ανάγκη, δημιουργώντας έναν Δήμο-προσωπικό βοηθό του πολίτη.

✊Βασίλη, σε ευχαριστώ που είσαι κοντά μας καθώς έχεις πολλά να προσφέρεις στον τόπο μας, τον Κορυδαλλό μας!

Προχωράμε χέρι χέρι, μέχρι να φτάσουμε στη νίκη και ο άνθρωπος να ξαναμπεί στο επίκεντρο του Δήμου!!

Καλή μας επιτυχία, με την νίκη! Καλούς αγώνες να έχουμε!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά