Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά και ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, έναν γνήσιο Κορυδαλλιώτη, έναν άνθρωπο που όλοι τον γνωρίζουμε από την προσφορά του στον αθλητισμό, στην πόλη μας, τον Κωνσταντίνο Κουκιά.

✴️Γεννήθηκε το 1970 στον Κορυδαλλό και πήγε Δημοτικό στο ιδιωτικό σχολείο, Δουρατσίνου -Τσέτου. Στη συνέχεια, πέρασε στον Πειραιά στο Ζάννειο Πρότυπο Γυμνάσιο -Λύκειο.

✴️Είναι Απόφοιτος Ηλεκτρονικός από τα ΑΤΕΙ Πειραιά και τώρα έργάζεται ως Ηλεκτρολόγος- Ηλεκτρονικός μηχανικός στο χώρο της υγείας εδώ και 25 χρόνια,αφού με εξετάσεις ΑΣΕΠ κατέλαβε την θέση τεχνικού στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Παλαιότερα, διατηρούσε τη δική του επιχείρηση,με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αναλώσιμα, προγράμματα και παιχνίδια.

✴️Είναι λάτρης του αθλητισμού και για αυτό έχει διατελέσει επί σειρά ετών αθλητής στίβου στο ΓΣ Κερατσινίου και αργότερα καλαθοσφαιριστής σε πολλές ομάδες του Κορυδαλλού.

✴️Μετέπειτα, διετελεσε επί σειρά ετών προπονητής και αργότερα παράγοντας στο αθλητικό σωματείο ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Κορυδαλλού με πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

✴️Υπήρξε Αιρετός Γραμματέας στο Σύλλογο Εργαζομένων του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

✴️Είναι Πρόεδρος του ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ, τα τελευταία 12 χρόνια και τα μέλη του τον τιμούν με την εμπιστοσύνη τους και τον σεβασμό τους. Είναι ένθερμος οπαδός του αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας που διαμορφώνει χαρακτήρες ακολουθώντας τον χρυσό κανόνα «Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ».

✴️Είναι μέλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων τεχνολογίας, φιλικής προς το περιβάλλον στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

✔️Διατηρεί επί σειρά ετών επαφές με τον αθλητικό χώρο και αθλητικούς συλλόγους αλλά και ομάδες ατόμων με κάποιες δυσκολίες στην ζωή, που στην πραγματικότητα εμείς τους δημιουργούμε…

✔️Στα ενδιαφέροντά του περιλαμβάνεται η ενασχόληση με το περιβάλλον και η σωστή και αμφίδρομη σχέση αυτού με τα ζώα και τους ανθρώπους.

✔️Στόχος του είναι η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων επιπέδου, και να έχουν απήχηση και εμβέλεια, ευρύτερα του Δήμου Κορυδαλλού αφού πιστεύει ότι ο Δήμος μπορεί να γίνει σταυροδρόμι αθλητικών δρώμενων στην Αττική.

✴️«Κρυφό» του όνειρο, να φύγουν οι φυλακές μέσα από μια σύγχρονη ανθρώπινη πόλη που με τις πολιτιστικές, αθλητικές και άλλες δράσεις θα τις κάνει να φαίνονται στα μάτια αλλά και στο μυαλό όλων σαν παραφωνία μέσα στην αρμονία!

✊Κώστα,χαίρομαι πολύ που εντάσσεσαι σε αυτήν την ομάδα που στόχο έχει μόνο την επάνοδο της πόλης μας! Έχουμε δώσει αγώνες πολλούς,ο καθένας από το μετερίζι του,μα τώρα θα πάμε ενωμένοι για το κοινό καλό!Προχωράμε✌️

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά