Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με χαρά καλωσορίζω έναν άνθρωπο αγωνιστή που αποφάσισε να συμπαραταχθεί μαζί μας από αγάπη για την πόλη του, στον Συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, τον Σταύρο Εξακουστίδη!

🔹 Ο Σταύρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό,πήγε σχολείο στο 18⁰ δημοτικό και αργότερα στο 4⁰ λύκειο Κορυδαλλού.

Ασχολήθηκα με τον αθλητισμό από πολύ μικρός τόσο με τον στίβο και το ποδόσφαιρο όσο και με την πυγμαχία και το kick boxing όπου τον κέρδισε.

🔹 Πήρε μέρος σε πολλούς αγώνες και κέρδισε πολλές φορές πανελλήνια, πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα και πήρε μέρος στις μεγαλύτερες παγκόσμιες διοργανώσεις όπως το K1 στην Ιαπωνία όπου μόνο ο Ζαμπίδης είχε παρευρεθεί εκεί μέχρι τώρα.

🔹 Μέσω του αθλητισμού πέρασε με μόρια στη γυμναστική ακαδημία ενώ πήρε το δίπλωμα της προπονητικής από την ΓΓΑ(γενική γραμματεία αθλητισμού)

🔹 Διατηρεί σχολή στον Κορυδαλλό στην οδό Φιλικής Εταιρίας 8 και ασχολείται με αυτό που αγαπά μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του στα παιδιά.

🔹 Έχει δύο παιδάκια μιας και του άρεσε πάντα η οικογένεια και θέλει να τα δει να εξελίσσονται και να μεγαλώνουν σε μια όμορφη περιοχή με ασφάλεια όπως ο Κορυδαλλός γι’αυτό το λόγο θέλει πάντα ότι καλύτερο για την περιοχή όπου μεγάλωσε.

✌️ Σταύρο σ’ευχαριστώ πολύ που βρίσκεσαι κοντά μας, καλωσήρθες σε αυτό το ταξίδι που κοινό στόχο έχει μόνο την αγάπη μας για την πόλη μας!

Καλή επιτυχία, καλούς αγώνες με ήθος και αξιοπρέπεια!✌️

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά