Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά, και τιμή συνάμα, σας παρουσιάζω τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, που θα συστρατευθεί μαζί μας στην παράταξη Σύγχρονος, Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά, Ιερεμία Σιμάτο.

🔶Γεννήθηκε το 1964 στον Κορυδαλλό, όπου η οικογένειά του είναι μόνιμα εγκατεστημένη από το 1909. Ολοκλήρωσε τη σχολική του εκπαίδευση σε σχολεία της πόλης μας. Υπήρξε αθλητής στίβου και βόλλεϋ σε συλλόγους της περιοχής μας.

🔶Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού – ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών (1988), καθώς και του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας / Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου (1993).

🔶Πραγματοποίησε Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του Γεν. Νοσοκ. Αττικής –Κ.Α.Τ. Διετέλεσε επί (3) συνεχή έτη επιστημονικός συνεργάτης σε εγκεκριμένα ερευνητικά προγράμματα του τομέα εφαρμοσμένης Αθλητιατρικής του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην επιστημονική του διαδρομή ανέπτυξε έντονη ερευνητική δράση.

✔️Είναι ενεργό μέλος της ομάδας Eιδικών Αθλητικής Διατροφής του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων και διαθέτει εγκεκριμένη πιστοποίηση από διεθνείς Εκπαιδευτικούς Oργανισμούς.

✔️Ακολουθεί επαγγελματική σταδιοδρομία στην πόλη μας, ανελλιπώς από το 1994 (30 έτη). Κατά περιοδικά χρονικά διαστήματα κατείχε θέσεις υπεύθυνου διαιτολογικών τμημάτων / μονάδων και ανάπτυξης προγραμμάτων δύναμης και φυσικής κατάστασης σε γυμναστήρια, ιατρικά κέντρα και αθλητικούς συλλόγους.

✔️Επί σειρά ετών (2003-06) διετέλεσε αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Koρυδαλλού, επί δημαρχίας μου.

✔️Θέτει και πάλι τον εαυτό του υποψήφιο, γιατί θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στην πόλη μας.

✊Ο Μάκης ο φίλος και συνεργάτης, ο έγκριτος και φημισμένος στον Κορυδαλλό, διατροφικός επιστήμονας με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του στρατεύεται και πάλι κοντά μου όπως και στο παρελθόν. Η αγάπη του για την πόλη και τον αθλητισμό, που επίσης υπηρετεί,τον οδήγησαν στην απόφαση του αυτή.

Μάκη σου εύχομαι καλή επιτυχία! Την αξίζεις! Χαρά μου να είμαστε μαζί και πάλι στον στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης! Προχωράμε μπροστά!!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά