Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά και τιμή καλωσορίζω έναν νέο άνθρωπο, έναν καταξιωμένο φιλόλογο στον συνδυασμό μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά, τον Δημήτρη Νάτση!

🔰O Δημήτρης Νάτσης γεννήθηκε στην Aθήνα τό 1979. Έχει σπουδάσει κλασική φιλολογία στό Ε.Κ.Π.Α. και υπαρξιακή φιλοσοφία – ορθόδοξη θεολογία, ενώ είναι υποψήφιος Διδάκτωρ κλασικής φιλολογίας στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο.

🔰Γαλουχήθηκε παιδευτικά καί πνευματικά απο τόν αρχαιοελληνιστὴ – συγγραφέα Γεώργιο Καρατσώλη.

🔰Είναι ο συνιδρυτής του Φροντιστηρίου “ΔΙΑΜΕΣΟΣ-ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ” (https://diamesos.edu.gr/) στον Κορυδαλλό.

🔰Διετέλεσε επί μία δεκαετία (2006-2016) ακαδημαϊκός υπεύθυνος στά αρχαία ελληνικά του φροντιστηριακού ομίλου “Διακρότημα”. Αποχώρησε, για καθαρά εκπαιδευτικούς καί ερευνητικούς λόγους. Συνεχίζει και είναι συνεργάτης της διαδικτυακής πλατφόρμας “Lexigram” που ασχολείται με τις εκφάνσεις της ελληνικής γλώσσας.

🔰Παραδίδει σεμιναριακά μαθήματα με το “Φιλολογικό σχολείο” (https://filologikosxoleio.gr/), του οποίου είναι συνιδρυτής, με το Α.Ι.Ε. (Ανοικτό ίδρυμα εκπαίδευσης – http://www.aiecollege.gr/), με το I-Εκπαίδευση (https://iekpaideysi.gr/) και με το Lexigram (https://www.lexigram.gr/) σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς ως προς την διδακτική της αρχαίας ελληνικής γλώσσας.

🔰Συνέγραψε και εξέδωσε αρκετά βιβλία που αφορούν στην γλώσσα και στην παράδοσή μας. Στην προσέγγιση των αρχαίων κειμένων, είτε ως προς την μετάφραση είτε ως προς την ερμηνεία είτε ως προς συντακτική προσέγγιση, ακολουθεί τον κλασικό αρχαϊκό τρόπο, συνεχίζοντας την γραμμή που χάραξαν οι μεγάλοι Έλληνες φιλόλογοι των δύο προηγούμενων αιώνων.

✔️Η καθημερινή του παρουσία δίπλα σε εφήβους, σε συνδυασμό με την αγάπη που χρόνια δείχνει στα νέα παιδιά μας, τον καθιστούν ικανό να γνωρίζει τις ανάγκες και τις ανησυχίες της νεολαίας μας. Είναι κοντά μας γιατί θέλει να προσφέρει στα καμάρια μας και να εξασφαλίσει το καλύτερο μέλλον για αυτά!

✊Δημήτρη, χαρά μου που βρίσκεσαι δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα! Προχωράμε με ήθος, όπως εσύ ξέρεις, να διεκδικήσουμε για την πόλη μας και τα παιδιά μας, αυτό που τους αξίζει!

Άλλωστε, ” Όπου άμιλλα ενταύθα και νίκη εστί” Καλή μας επιτυχία! ✌️

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά