Περιοδεύει σ΄όλο τον Κορυδαλλό Χρήστου-Μεγάλη η ανταπόκριση των πολιτών

Ακατάπαυστα, σε καθημερινή βάση, περιοδεύει σ΄όλο τον Κορυδαλλό, ο Στέφανος Χρήστου.

Με υποψηφίους Δημοτικούς συμβούλους του, οι οποίοι στην πλειοψηφία είναι νέοι άνθρωποι, ο κ. Χρήστου, ενημερώνει τους πολίτες για το όραμα και το πρόγραμμα του, για την πόλη.

Με “διαβατήριο” τη “χρυσή δωδεκαετία” 1995-2006, που ήταν Δήμαρχος Κορυδαλλού και στην οποία συντελέσθηκαν τα περισσότερα έργα από κάθε άλλη δημαρχιακή περίοδο, από ιδρύσεως της πόλης.

Ασυμβίβαστος για το συμφέρον της πόλης και της Κοινωνίας του Κορυδαλλού, μαχητικός, και διεκδικητικός – το απέδειξε με τις μεγάλες μαχητικές συγκεντρώσεις έξω από τις Φυλακές που οδήγησαν στην αποδοχή -για πρώτη φορά- από την τότε κυβέρνηση στην απομάκρυνση των φυλακών και την υπογραφή σχετικής συμφωνίας, στην άμεση κατάργηση των φυλακών Ανηλίκων, κερδίζοντας το χώρο του πρώην Ασύλου όπου στη συνέχεια ανεγέρθηκε το Δημαρχείο, εξασφαλίζοντας για την πόλη τα πρώην λατομεία, αποτελεσματικός- ανεγείροντας σχολεία, παιδικούς σταθμούς κλπ-ο κ. Χρήστου, συνεχίζει να πορεύεται αταλάντευτα στον δρόμο αυτό που έχει χαράξει.

Γνωρίζοντας αυτή τη διαδρομή του, οι πολίτες ανταποκρίνονται με θέρμη στο κάλεσμα του.

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά