Στέφ. Χρήστου: Μηδενικό το έργο της δημοτικής αρχής Χουρσαλά!

Τις προκλήσεις-εκκρεμότητες που τον ώθησαν να επιστρέψει ως διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου του Κορυδαλλού μετά από 17 ολόκληρα χρόνια απουσίας παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Στέφανος Χρήστου, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

«Μία από τις προκλήσεις που με ώθησε να διεκδικήσω τον Δήμο Κορυδαλλού είναι η υπόθεση των φυλακών, μία ακόμα τα λατομεία και τρίτη η αποδυνάμωση της κοινωνικής πολιτικής», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χρήστου.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως το 97% του Συνδυασμού που καταρτίζει αποτελείται από νέα πρόσωπα, όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και όσον αφορά την ενασχόλησή τους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Στην θητεία του κ. Χουρσαλά παρατηρείται μία πρωτόγνωρη και απόλυτη άπνοια στον δήμο μας. Δεν έχει γίνει κανένα απολύτως έργο στον Κορυδαλλού», υπογράμμισε ο Στέφανος Χρήστου.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Στέφανου Χρήστου στο παρακάτω link:

https://www.mixcloud.com/

Πηγή: https://korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά