Σταμάτησε το έργο της Καρ. Δημητρίου. Χουρσαλάς-Δημόπουλος αφήνουν τον Δήμο με χρέη;

Με πάταγο έσκασε η προπαγανδιστική “φούσκα” του τάχα “νοικοκυρεμένου” Δήμου επί συνδιοίκσης (Χουρσαλά-Δημόπουλου και λοιπών). Την οποία «φούσκα» υπηρέτησαν οι εναπομείναντες στις παρατάξεις των δυο πρώτων αλλά και των “εννέα” του πρώην Δημάρχου Στ. Κασιμάτη, που έσπευσαν μόλις έχασαν να μεταπηδήσουν αμέσως στη νέα εξουσία.

Το έργο της “ανάπλασης” της Καραολή και Δημητρίου, στον Άνω Κορυδαλλό, που όλο αυτό τον καιρό παρουσιαζόταν από Χουρσαλά – Δημόπουλο – Μελά και λοιπούς ως το “μεγαλειώδες” και το είχαν θέσει στην προμετωπίδα της προεκλογικής τους εκστρατείας ως δήθεν απόδειξη της “κοσμογονίας” που έχει επιτελέσει στον Κορυδαλλό η συνδιοίκηση τους, σταμάτησε και ΕΠΙΣΗΜΑ. Με αποκλειστική ευθύνη της συνδιοίκησης Χουρσαλά – Δημόπουλου.

Η εργοληπτική εταιρία που είχε αναλάβει το έργο “Ανάπλαση και Διαμόρφωση για ΑΜΕΑ πεζοδρομίων στην Καραολή Δημητρίου και Μπουμπουλίνας”, προυπολογισμού 1.323.395 ευρώ διέκοψε τις εργασίες.

Και αυτό διότι εδώ και μήνες την έχει “φεσώσει” ο Δήμος.

Κατόπιν αυτού, στις 7 Σεπτεμβρίου, η εταιρία κατέθεσε στον Δήμο τη σχετική “Ειδική Δήλωση Διακοπής Εργασιών” εξαιτίας της μη εξόφλησης των τιμολογίων από τον Δήμο.

Τι έπραξαν από τότε οι κ.κ. Χουρσαλάς και Δημόπουλος;

Μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν εξόφλησαν την εταιρία ώστε να συνεχιστούν οι εργασίες αλλά και το ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ και δεν ενημέρωσαν σχετικά τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, στην τελευταία συνεδρίαση του.

Σημειωτέον δε το έργο έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από 17 Απριλίου 2023. Αλλά η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου “κατάφερε” όχι μόνο να ΜΗ γίνει στην ώρα του αλλά να μείνει και “γιαπί”.

Όταν όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος έχει χρηματοδοτηθεί – όπως και όλοι οι άλλοι- γενναιόδωρα από την κυβέρνηση με ενισχύσεις εκατομμυρίων ευρώ, πέραν της ετήσιας κρατικής ενίσχυσης.

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά