Στ. Χρήστου: Δήμος με σύγχρονες υπηρεσίες και με σεβασμό στους εργαζόμενους

Δημοτικές υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες μιας πόλης όπως ο Κορυδαλλός, με εργαζόμενους το έργο των οποίων θα γίνεται σεβαστό και θα έχουν στη διάθεση τους, τα απαραίτητα τεχνολογικά και άλλα μέσα ώστε να αποδίδουν στο έπακρον οι προσπάθειες τους, ανακοίνωσε κατά την επίσκεψη του, στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Στέφανος Χρήστου.

Ο κ. Χρήστου, επί των ημερών του οποίου, ο Δήμαρχος απέκτησε πολλές νέες υπηρεσίες, επισκέφθηκε όλα τα γραφεία του Δημαρχείου, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του.

Μίλησε με τους εργαζόμενους, διαπίστωσε την κατάσταση που βιώνουν, τους δήλωσε ότι θα είναι ισχυρός συμπαραστάτης στο έργο τους και τους ενημέρωσε για το ρόλο που θα διαδραματίσει ο δήμος με Δημοτική Αρχή του, στο πλευρό των πολιτών :

Ενωτικός, διεκδικητικός, μαχητικός, με εμπεριστατωμένες θέσεις, για όλα τα μεγάλα και τα “μικρά” θέματα που τους απασχολούν και όχι παθητικός “παρατηρητής” ή “χειροκροτητής” που είναι σήμερα.

Επίσης για την μετατροπή και του Κορυδαλλού σε πόλη κλιματικά ουδέτερη, βασικό απαιτούμενο όπως τόνισε για τη βιώσιμη ανάπτυξη του.

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά