Την Τετάρτη, η μεγάλη Γιορτή της Νίκης του Κορυδαλλού  και του Στεφ. Χρήστου

Η μεγαλύτερη μέχρι τώρα συγκέντρωση που έχει γίνει στον Κορυδαλλό, τα τελευταία χρόνια, αναμένεται να είναι του υποψηφίου Δημάρχου, Στέφανου Χρήστου, την Τετάρτη, 4 του μηνός, στις 7.30μμ, στην πλατεία Ελευθερίας.

Οι πολίτες του Κορυδαλλού, από όλο το φάσμα του δημοκρατικού τόξου, με τη μαζική τους παρουσία, θα στείλουν το ηχηρό μήνυμα για μια νέα, ελπιδοφόρα πορεία .

Ο κ. Χρήστου, στην ομιλία του, μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στο δυναμικό του σχέδιο άμεσης υλοποίησης και διεκδίκησης. Ιδιαίτερα θα αναφερθεί στο θέμα των φυλακών Κορυδαλλού, των πρώην Λατομείων, στην έλλειψη σχολείων κ.α.

Επίσης αναμένεται να καταγγείλει την υποτακτική στάση που τηρεί σ΄όλα τα θέματα η συνδιοίκηση Χουρσαλά-Δημόπουλου, απεμπολώντας σημαντικές κατακτήσεις του παρελθόντος. Υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να είναι το μακρύ χέρι του κράτους. Αλλά να είναι ισχυρή, ανεξάρτητη, διεκδικητική.

Ο κ. Χρήστου, θα τονίσει ακόμη ότι ο Δήμος – όπως συνέβαινε επί δημαρχίας του- οφείλει να είναι Σ΄ΟΛΑ στο πλευρό των πολιτών και να είναι παρεμβατικός ο ρόλος του για την στήριξη τους έμπρακτα.

Πηγή: korydallosnews.gr

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά