Χαίρουσα υποδέχτηκε σήμερα η ενορία μας το ιερό λείψανο του προστάτου μας Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου!

Χαίρουσα υποδέχτηκε σήμερα η ενορία μας το ιερό λείψανο του προστάτου μας Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου!

Σε όλους ήταν έντονη η αίσθηση ότι ο Άγιος ήρθε στο σπίτι του και πλέον θα μας αγιάζει και θα μας ευλογεί και σωματικά διά της παρουσίας του Αγίου του λειψάνου που θα παραμένει στον Ναό μας εσαεί.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συνεργάτες του Ναού (Εκκλησιαστικό συμβούλιο, κυρίες του φιλόπτωχου, κατηχητές και στελέχη νεότητος, ιεροψάλτες), για την προετοιμασία και διακονία του σήμερα. Ευχαριστίες στον κ. Δήμαρχο, στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ήταν παρόντες, στον Αξιότιμο υποψήφιο Δήμαρχο κ. Στέφανο Χρήστου αγαπητό ενορίτη μας, που πάντα είναι δίπλα μας και βοηθά το ενοριακό έργο. Ευχαριστίες στον κ. Ιωάννη Τζιασιο ενορίτη μας φωτογράφο, για την αγάπη του να καλύψει φωτογραφικά την σημερινή μεγάλη ημέρα.

Να σας ανακοινώσουμε πως για μία εβδομάδα από σήμερα μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 23/7 θα τίθεται σε προσκύνηση το ιερό λείψανο πρωϊ 8.00 έως 12.00 και απόγευμα 5.00 έως 7.00.

Από καρδίας ευχόμαστε κάθε άλλο, ο Άγιος να σκεπάζει και να αγιάζει διά της παρουσίας του κάθε πονεμένο, τους ασθενείς αδελφούς μας και όλους όσοι τον επικαλούμαστε με πίστη!

Μετά πολλών ευχών και αγάπης εν Χριστώ, Οι ιερείς σας.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά