Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον Ηλία Κυριακού, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό μας Σύγχρονος, Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

🔰Είναι Ιατρός – Αιματολόγος και εργάζεται ως Διευθυντής ΕΣΥ στο Αιματολογικό Εργαστήριο και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Αττικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών.

🔰Είναι Υπεύθυνος Πιστοποίησης ISO του Τμήματος Αιμοδοσίας και Υπεύθυνος του Πρωινού και Απογευματινού Εξωτερικού Ιατρείου Αιμοστατικών Διαταραχών του Νοσοκομείου.

🔰 Έχει δημοσιεύσει δεκάδες ερευνητικά άρθρα και έχει συμμετάσχει στη συγγραφή κεφαλαίων εκπαιδευτικών Ιατρικών Βιβλίων.

Είναι μέλος Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια και Κριτής εργασιών σε Διεθνή peer review περιοδικά.

🔰 Είναι πανεπιστημιακός Διδάκτορας Ανοσοαιματολογίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

🔰Αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα, διότι αγαπά την πόλη του και θέλει με κάθε τρόπο να προσφέρει στην ευημερία αυτής.

〽️Ο Γιατρός ο Ηλίας Κυριάκου αποτελεί την έκφραση της εγνωσμένης εφαρμοσμένης επιστημονικής επάρκειας.Και αυτό φαίνεται από την πορεία του στο ΕΣΥ που πίστεψε και αφιερώθηκε.Διαθετει μια σπάνια γνώση των κοινωνικών-πολιτικων εξελίξεων .

✊Θεωρεί πρόκληση την τοπική δημοτική πραγματικότητα και μπαίνει στην μάχη για το αύριο του Κορυδαλλού! Καλώς ήλθες Ηλία! Καλό αγώνα και καλή επιτυχία!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά