Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Καλοσωρίζω στην παράταξη μας, Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά έναν άνθρωπο αγωνιστή, με αγάπη πραγματική και έμπρακτη για τον συνάνθρωπο, τον Γρηγόρης Τσαγκαρούλης.

♦️Είναι Αξιωματικός ε.α τού Πυροσβεστικού Σώματος. Κατά τή θητεία του ύπηρέτησε σέ μάχιμες υπηρεσίες όπως, σέ Πυροσβεστικους Σταθμούς Αθηνών καί Πειραιώς , λαμβάνοντας μέρος σέ διασώσεις, εκατοντάδες αστικές και δασικές πυρκαγιές, πυρκαγιές σε καράβια, έλαβε μέρος σε πλημμύρες, σέ χιονοπτώσεις καί σεισμούς!♦️

✔️Γιά την προσφορά του τιμήθηκε αρκετές φορές από το Π.Σ.

✔️Αποστρατεύτηκε, άπό το Ανακριτικό Γραφείο, τής Διοίκησης, Π.Υ. Πειραιά το 2012.

✔️Είναι παντρεμένος μέ τή Ψυχίατρο Δήμητρα Σταθοπούλου, καί έχουν αποκτήσει μία κόρη.

✔️Χόμπυ: σκάκι, μπάσκετ, περπάτημα στο βουνό

✔️ Ειναι ζωόφιλος(αγαπα τα ζώα, γιατί έχουν ψυχή , είναι πλάσματα συντροφιάς καί έχουν συναισθήματα)

🔰Προτεραιότητα του είναι, προγράμματα καθημερινότητας τού πολίτη καί πως, να σώσουμε τό περιβάλλον καί τά δάση μας, μέ στόχο ένα καλύτερο αύριο γιά όλους .

🔰Γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει αλληλεγγύη , προσφορά, ευθύνη προς την κοινωνία, προς τον συνάνθρωπο, προς τον συμπολίτη.

🔰Από τη πρώτη μέρα στο Π.Σ. έμαθε με σεβασμό και αυταπάρνηση να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις τις υπηρεσίες του , να έχει αγωνία και ενδιαφέρον για κάθε τί πού απασχολεί την ανθρώπινη παρουσία.

🔰Στην προκειμένη περίπτωση ,αυτά τα ιδανικά , αυτές οι αρχές , είναι οι βάσεις , τα θεμέλια , τα εχέγγυα του ,για νά προσφέρει μέ τήν ίδια θέληση καί στόν στίβο τής τοπικής αυτοδιοίκησης , μέ όρεξη καί ανιδιοτελή προσφορά, για όλους ανεξαιρέτως, τους συμπολίτες .

✊ Γρήγορη, με χαρά σε καλωσορίζω στον Συνδυασμό μας και με την εκλογή μας, ο πολίτης του Κορυδαλλού θα νιώσει τι σημαίνει αγάπη για τον συνάνθρωπο! Καλή μας επιτυχία ✌️

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά