0

Ο Δημοτικός Συνδυασμός μας

Διεκδικούμε την εμπιστοσύνη σας

Ανταποκρινόμενοι στην πρό(σ)κληση του Στέφανου Χρήστου, δεκάδες καταξιωμένοι στην τοπική κοινωνία, γυναίκες και άνδρες, δημοτικοί σύμβουλοι εν ενεργεία, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, επιστήμονες (ιατροί, δικηγόροι, οικονομολόγοι), επιτυχημένοι άνθρωποι της Τέχνης και του Πολιτισμού (σκηνοθέτες, συγγραφείς, μουσικοί – καθηγητές, ζωγράφοι), υπάλληλοι του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα τομέα, (δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, αθλητές – πρωταθλητές, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων καθηγητές και φοιτητές), καταθέτουμε δημόσια την πολιτική μας βούληση για την αναγκαία και μεγάλη αλλαγή και διεκδικούμε την εμπιστοσύνη σας, για την αυριανή πορεία του Δήμου Κορυδαλλού.

Συμφωνήσαμε ότι αντίπαλοί μας είναι, τα προβλήματα, η πρωτοφανής ανεπάρκεια της αλληλογροθοκοπούμενης Δημοτικής αρχής και η κακοδιαχείριση του δημόσιου χρήματος με αδιαφάνεια και κλειστές διαδικασίες.

Για αυτό τον λόγο θα αγωνιστούμε για να επαναφέρουμε τον Κορυδαλλό σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας, βοηθώντας την πόλη μας να γίνει «Σύγχρονος, Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά».

Πολλοί από εμάς είναι νέοι στην ηλικία με ανησυχίες και στόχους ή επίσης και νέοι στην πολιτική ζωή ανεξαρτήτου ηλικίας, με αγάπη και όνειρα για τον Κορυδαλλό. Ερχόμαστε ως ήρεμη δύναμη με πολιτικό πολιτισμό και μεστή πολιτική αντιπαράθεση για το μέλλον του Κορυδαλλού, παντρεύοντας την εμπειρία με το αψεγάδιαστο και διαυγές της ηλικίας.

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής μας πολιτικής και της όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερης επικοινωνίας με τους δημότες, παρουσιάζουμε στο διαδίκτυο αυτή την σελίδα για να θυμηθείτε όλοι το πλούσιο έργο που είχε παραχθεί στη «δωδεκαετία Χρήστου», να γνωρίσετε όλες και όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς σύμβουλους του Συνδυασμού μας, να μάθετε για τις δράσεις τους, να διαβάσετε τις τωρινές απόψεις του επικεφαλής μας, πρώην και υποψήφιου Δήμαρχου Κορυδαλλού, Στέφανου Χρήστου και κυρίως να ενημερωθείτε συνοπτικά για τους άξονες του προγράμματός μας, για την επόμενη πενταετία.

Οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας,
γραμμένοι με αλφαβητική σειρά

ΑΓΙΟΒΛΑΣΙΤΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Επιχειρηματίας στο χονδρεμπόριο καφέ. Μέλος του ΔΣ της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ειρήνη» Κορυδαλλού. Υπήρξε για 10 χρόνια ποδοσφαιριστής στην ΑΟ Κορυδαλλού και για δύο έτη γενικός αρχηγός της. Διατηρούσε για χρόνια την αντιπροσωπεία της Βιοκαρπέτ (οικογενειακή επιχείρηση). Ο πατέρας του διετέλεσε Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορυδαλλού. Μέλος της Πειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ

Αριστούχος του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (τμήμα Ζωγραφικής). Εκπαιδευτικός από το 2008 έως και σήμερα σε δημόσια σχολεία, με διδακτική εμπειρία σε ΙΕΚ και πνευματικά κέντρα. Έργα της παρουσιάζονται στο Mακεδονικό Mουσείο Σύγχρονης Τέχνης καθώς και σε συλλογές art gallery της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

ΒΑΓΕΝΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Κέρκυρας, δραστηρι- οποιείται επαγγελματικά από το 1980 στην οικογενειακή επιχείρηση «Ανθοπωλεία Βαγενά». Διετελέσε πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης ΝΔ (2018-2020), αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Κοιμητηρίου Σχιστού (2019-2021). Εκλέχθηκε δημ. σύμβουλος Κορυδαλλού (2019), διετέλεσε γραμματέας δημ. συμβουλίου (2019). Εντεταλμένος δημ. Σύμβουλος Αδειοδοτήσεων Καταστημάτων και Εμπορικής Ανάπτυξης του Δήμου Κορυδαλλού.

ΒΟΥΤΣΑΡΑ
MΑΡΙΑ

Η Βουτσαρά Μαρία υπηρετεί ως Διοικητικη υπάλληλος στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Α' Αθήνας. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στα Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια και τις Επαγγελματικές Σχολές του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής του Τεχνικού Επαγγελματικού Ιδρύματος Αθήνας.

ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Mάχιμος Δικηγόρος, εξειδικευμένος στο Ποινικό Δίκαιο, Στρατιωτικό Ποινικό Δίκαιο, Αθλητικό Ποινικό και Πειθαρχικό Δίκαιο. Παρέχει νομική βοήθεια σε ζητήματα αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας. Γιος του γνωστού επιχειρηματία Ανδρέα Βρυνιώτη (Café Rainbow, Blue Planet κα). Μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Πειραιά, εθελοντής Ολυμπιάδας 2004 και εθελοντής αιμοδότης. Παντρεμένος, έχει μία κόρη.

ΓΑΚΙΚΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

Έχοντας σπουδάσει Marketing και Επικοινωνία εργάστηκε ως στέλεχος πωλήσεων σε ιδιωτικές εταιρείες. Διπλωματούχος Βυζαντινής Μουσικής, διακονεί ως ψάλτης σε εκκλησία και συμμετέχει σε βυζαντινή χορωδία εντός και εκτός Ελλάδος. Μέλος της Παμπειραϊκής Ένωσης πολυτέκνων (με πέντε παιδιά), δραστηριοποιείται σε έργα που αφορούν τα παιδιά και τη νεολαία σε διάφορους φορείς.

ΓΙΑΝΝΑΡΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας ε.α., κατάγεται από το Γύθειο Λακωνίας. Η αγάπη του και η διά- θεση προσφοράς στον Κορυδαλλό και τους δημότες του, τον ώθησε στην απόφαση να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με σκοπό να υπηρετήσει τον τόπο μας, προσφέροντας ένα καλύτερο αύριο σε όλα τα παιδιά.

ΓΚΟΛΓΚΑΡΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πιανίστρια, πολιτικός επιστήμων και διεθνολόγος που διδάσκει μουσική σε σχολεία του Κορυδαλλού και πιάνο σε ωδεία, ενώ παράλληλα κάνει σολιστική καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε επί σειρά ετών εκπρόσωπος της επιτροπής Παιδείας του υπουργείου Παιδείας στις Βρυξέλλες και επιθυμεί να συμβάλει δυναμικά στην πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

ΓΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΦΕΝΤΙΑ (ΝΤΙΑ)

Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι λογίστρια Α’ τάξης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Ανέλαβε ως λογίστρια και βοηθός εκκαθαριστή, τη Δημοτική Επιχείρηση Περάματος. Διατηρεί ένα λογιστικό γραφείο στο Πέραμα και ένα ιδιωτικό ΚΕΠ στον Κορυδαλλό τα οποία ειδικεύονται στη διεκπεραίωση συντάξεων.

ΔΙΑΚΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

Απόφοιτος Οικονομικού Τμήματος ΕΚΠΑ. Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, 1990 - σήμερα (ανεξάρτητος). Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Εκλεγμένος στο ΔΣ της ΠΕΔΑ (2011), τώρα Εποπτικού Συμβουλίου. Υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού το 2014. Διετέλεσε ειδικός συνεργάτης στα γραφεία Αντιπροέδρου Κυβερνήσεως, Οργάνωσης και λειτουργίας Πρωθυπουργού. Πατέρας δύο κοριτσιών της Έφης, φοιτήτριας Γεωπονικής Αθηνών και της Ελισάβετ-Ροζαλίας.

ΖΗΣΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Χειρουργός ορθοπεδικός απόφοιτος Ιατρικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακό στην οστεοπόρωση, Πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε δημόσιο ΙΕΚ. Επί μια δεκαετία ιατρός στο ΔΑΣ Δραπετσώνας, διατηρεί 10 χρόνια ιατρείο στον Κορυδαλλό. Εκλέχθηκε δύο φορές, διετέλεσε Αντιδήμαρχος πολιτικών γάμων, covid και εντεταλμένος σύμβουλος προληπτικής ιατρικής. Ιδρυτικό μέλος και εκπαιδευτής της εθελοντικής ομάδας ΕΠΟΜΕΑ Ελλάδος.

ΖΗΣΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Χειρουργός Οφθαλμίατρος, απόφοιτη Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό στην ανατομία του οφθαλμού. Επί 15 έτη μέλος - εκπαιδεύτρια της εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας «Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Ελλάδας». Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια στα δημόσια ΙΕΚ, έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια. Επιθυμεί να συμβάλλει στην αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Κορυδαλλού.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Λογιστής, αντιπρόεδρος σωματείου των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και στιχουργός. Εργάστηκε ως ηλεκτροτεχνίτης στον Πειραιά και στη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος. Υπηρέτησε ως Λοχίας Αλεξιπτωτιστής (1η Μοίρα Ασπροπύργου). Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές εξελέγη πρώτος σε σταυρούς (466) στη Β’ περιφέρεια Πειραιά με την «Πνοή Δημοκρατίας», της οποίας είναι μέλος της Διοικούσας επιτροπής.

ΚΑΠΟΥΝΗΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Λογιστής και Ελεγκτής Κόστους στην εταιρία «Σταρ Ναυτική και Εμπορική» ΕΠΕ με σπουδές στο Τμήμα Λογιστικής του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας. Παράλληλα κατέχει και μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση ελεγκτικής, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην όμορφη Χίο. Μιλάει άπταιστα αγγλικά (είναι κάτοχος Proficiency) και ασχολείται ερασιτεχνικά με την επιτραπέζια αντισφαίριση.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ

Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, κατέχει μεταπτυχιακό στην έκδοση Ιστορικών Πηγών (Ιόνιο Πανεπιστήμιο). Διετέλεσε ειδικός συνεργάτης και δημοτικός σύμβουλος στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ψαρά. Μέλος του ΔΣ της Ομο- σπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής. Είναι πρόεδρος της Αδελφότητας Ψαριανών και συνεργάτης του Ελληνικού Δικτύου Μικρών Νησιών. Διατηρεί μία πρότυπη μελισσοκομική επιχείρηση.

ΚΑΡΑΛΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Σωφρονιστικός υπάλληλος της Κεντρικής Αποθήκης Υλικού Σοφρωνιστικού Καταστήματος Κορυδαλλού, ο οποίος υπηρέτησε επί 35 χρόνια ως Τμηματάρχης. Έχει εργαστεί σε θέσεις ευθύνης ανταποκρινόμενος με επιτυχία στα καθήκοντά του σε δύσκολες συνθήκες επί σειρά ετών και είναι στις προθέσεις του να ασχοληθεί ενεργά με όλα τα διοικητικά θέματα του Δήμου Κορυδαλλού.

ΚΑΡΒΕΛΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δραστηριοποιείται για δύο σχεδόν δεκαετίες στο κλάδο των Λαϊκών Αγορών και της γυμναστικής. Παραμένει όλα αυτά τα χρόνια ενεργός συνδικαλιστής. Αυτή την περίοδο είναι εκλεγμένος σύνεδρος της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Γ’ Αγοράς Πειραιά. Διετέλεσε υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και στους δύο φορείς.

ΚΕΦΑΛΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διευθυντής διαδικτυακού φροντιστηρίου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και διευθυντής της μουσικής σχολής «Αλύπιος». Είναι πρόεδρος του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού και μέλος της σχολικής επιτροπής στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία. Αντιπρόεδρος της ΕΚΟ ειδικής αγωγής και δια βίου μάθησης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έχει διατελέσει στο παρελθόν και μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

ΚΟΤΤΑΡΑ
ΧΑΡΑ

Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής των Δημοσίων ΙΕΚ και υπ. Διδάκτωρ του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Master of Health Administration και συγγραφέας. Εργάστηκε για επτά έτη στην Οικονομική Διαχείριση των Νομικών Προσώπων του Δήμου Κορυδαλλού και στις φυλακές Κορυδαλλού ως καθηγήτρια.

ΚΟΥΒΟΥΤΣΑΚΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Φιλόλογος με μεταπτυχιακά στην Φιλολογία, ιδρύτρια & Διαχειρίστρια του GLG (Greek Language Glory), ενός Online Εκπαιδευτικού Κέντρου/Portal για την Ελληνική Γλώσσα. Διδάσκει φιλολογικά μαθήματα σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Αποφάσισε να συμμετέχει στα κοινά διότι θεωρεί πως η παιδεία στην πόλη μας χρειάζεται αναβάθμιση και θέλει να προσφέρει με κάθε δύναμή της.

ΚΟΥΚΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Πρώην αιρετός Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζόμενων του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Αιρετός Πρόεδρος στο Αθλητικό Σωματείο «Πήγασος» Κορυδαλλού Ηλεκτρολόγος – Ηλεκτρονικός Μηχανικός, υπεύθυνος επιβλέπων στο δημόσιο και στο Υπουργείο Υγείας. Προπονητής Καλαθοσφαίρισης στον Αθλητικό Σύλλογο ΓΑΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Κορυδαλλού.

ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΗΛΙΑΣ

Ιατρός Αιματολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης. Είναι Διευθυντής στο «Αττικό» Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αθηνών, εξειδικευμένος στην Αιμόσταση και την Ιατρική των Μεταγγίσεων. Μέλος του ΔΣ και εκλεγμένος Πρόεδρος της Επιτροπής Αιμόστασης της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, τακτικό μέλος Ελληνικών και Διεθνών Ιατρικών Εταιρειών και μέλος Επιστημονικών Επιτροπών Υπουργείου Υγείας και ΕΟΦ.

ΛΟΥΒΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση – ανθοπωλείο στην περιοχή του Σχιστού Κορυδαλλού και βρίσκεται καθημερινά, αδιαλείπτως δίπλα στους πολίτες εδώ και τριάντα χρόνια. Έχει μια πλούσια κοινωνική δράση και παρουσία με ιδιαίτερες ευαισθησίες για τα προβλήματα γύρω του. Αγαπάει το περιβάλλον, τη φύση και λατρεύει να βρίσκεται κοντά της και λατρεύει τις καταδύσεις.

ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ

Είναι Λογιστής και Φοροτεχνικός μέλος Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Είναι προπονητής Καλαθοσφαίρισης και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Κ.). Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης «Απρόβλεπτοι» Κορυδαλλού και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων με την ιδιότητα του ταμία.

ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ηλεκτρονικός Μηχανικός, ο οποίος σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρονικής του ATEI Πειραιά ενώ κατέχει και Μεταπτυχιακό στην Τεχνοοικονομική Διοίκηση Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και μιλάει Αγγλικά. Από το 2016 εώς σήμερα εργάζεται στην ΟΤΕ Α.Ε, ως Τεχνικός Πεδίου. Το γνωστικό του πεδίο περιλαμβάνει και επισκευές μηχανών και ηλεκτρονικών ειδών ενώ κατέχει και γνώσεις SAP.

ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ

Συνταξιούχος του ΗΣΑΠ. Ανήκει σε αντιστασιακή οικογένεια και την περίοδο της Χούντας πήρε μέρος στον αγώνα του Πολυτεχνείου. Έχει μάθει στη ζωή του να μάχεται ενάντια στην αδικία και το φασισμό. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας και προσπαθεί να συνδράμει προς τη βελτίωσή της.

ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ
ΜΑΓΔΑ

Εργάστηκε ως Νοσηλεύτρια στο Δήμο Κορυδαλλού (πρώην ΚΑΠΗ) και στο ιατρείο εργασίας. Είναι εθελόντρια στο ιατρείο του Δήμου Κορυδαλλού. Σήμερα εργάζεται στο ιατρείο Εργασίας που βρίσκεται στο λιμάνι του Ικονίου – Περάματος. Διετέλεσε μέλος του Σκακιστικού Συλλόγου Κορυδαλλού. Παράλληλα ήταν γραμματέας στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κορυδαλλού.

ΜΙΚΡΟΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥ
ΣΟΦΙΑ

Υπηρέτησε επί 15 χρόνια στο Υπουργείο Ανάπτυξης ως υπάλληλος του τμήματος προμηθειών και τα τελευταία 20 χρόνια στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά στο τμήμα Ανώνυμων Εταιρειών. Στο παρελθόν παρακολούθησε μαθήματα οπτικοκινησιακής γλώσσας (νοηματικής) και εθελοντικά ασχολείται με την εκμάθησή της σε μικρά παιδιά. Έχει αποκτήσει δύο παιδιά και πρόσφατα μία εγγονή.

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΗΛΙΑΣ

Προπονητής στίβου, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ενδιαφέροντα: τέννις, κολύμβηση και χειμερινό σκι. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά και Ιταλικά. Γεννήθηκε στη Νίκαια από Πόντιο πατέρα (Τραπεζούντα) και Μικρασιάτισσα μητέρα (Μίλητο και Κωνσταντινούπολη) και κατοικεί στον Κορυδαλλό απο το 2010. Εργάζεται στην εστίαση από το 1990. Από το 2011 είναι υπεύθυνος στο εστιατόριο «Υπερωκεάνειο».

ΜΟΥΖΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Υπήρξε δημοτικός σύμβουλος και στενός συνεργάτης του αξέχαστου Δημάρχου Κορυδαλλού, Δημήτρη Μαλαγαρδή. Είναι ιστορικό στέλεχος και διετέλεσε γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΚΚΕ. Συμπορεύεται με το συνδυασμό «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», καταθέτοντας την αγάπη του στην πόλη η οποία υπερβαίνει τις στενές περιχαρακώσεις και την προσφορά του από διαφορετικά μετερίζια.

ΜΟΥΛΙΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ

Τελειόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας, ασχολείται επαγγελματικά με την επιχείρηση που διαθέτει η οικογένειά της (αρτοποιείο), η οποία βρίσκεται στην περιοχή του Κορυδαλλού από το 1955. Παράλληλα ασχολείται και με την διαχείριση ενός πολυκαταστήματος τροφίμων που διαθέτει εδώ και δύο χρόνια στην πλατεία Παγκοσμίου Ειρήνης και Συναδέλφωσης των Λαών (πλ. Μέμου).

ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ
ΜΑΡΚΟΣ

Δημοσιογράφος, Σύμβουλος Επικοινωνίας και Διαφήμισης. Μέλος της Ένωσης Συντακτών της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου και της Ομοσπονδίας Τύπου Ελλάδας. Εργάστηκε στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Νίκαιας και επί 25 έτη στο Γραφείο Τύπου του Κτηματολογίου. Διετέλεσε Πρόεδρος των εργαζομένων στο Κτηματολόγιο. Γιος του ηθοποιού, δημοσιογράφου και Δημοτικού Σύμβουλου Κορυδαλλού Βασίλη Μπουγιουκλάκη.

ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Διετέλεσε Πρόεδρος 15μελούς ΕΠΑΛ Κορυδαλλού, ενεργό μέλος της ΠΑΜΚ και αργότερα μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Εργάστηκε από μικρή ηλικία σε μαγαζιά εστίασης. Επί μία δεκαετία ασχολήθηκε με την Φυσικοθεραπεία. Τα τελευταία 11 χρόνια είναι ελεύθερος επαγγελ- ματίας. Ιδιοκτήτης δύο καταστημάτων στο χώρο της εστίασης καθώς και κυλικείου στο 3ο λύκειο Κορυδαλλού.

ΝΑΤΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Φιλόλογος, υποψήφιος Διδάκτωρ κλα- σικής φιλολογίας, με εμπειρία, δυναμικός και εργατικός σε βάθος με ό,τι καταπιάνεται. Ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Φροντιστηρίου «Διάμεσος – Φιλολογικό Σχολείο» στον Κορυδαλλό. Συγγραφέας (εκδόσεις Γρηγόρη, 24Γράμ- ματα και Ελληνοεκδοτική). Συνεργάτης και συνιδρυτης της πλατφόρμας «Φιλολογικό σχολείο». Παραδίδει σεμινάρια σε καθηγητές με το Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης, Lexigram και I-Εκπαίδευση.

ΝΕΡΑΤΖΗ Γ.
ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ

Υπ. Διδάκτορας, είναι Οικονομολόγος – Συγγραφέας και εισηγήτρια Σεμιναρίων (Σχολή Αξιωματικών Οικονομικού, ΑΣΑΕΔ, Πανεπιστημιακές Ημερίδες και ΙΕΚ). Απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής με δύο μεταπτυχιακά διπλώματα, MSc in Finance - University of Leicester και MSc in International Relations - University of Strasbourg. Παρέχει εξειδικευμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις.

ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Εκπαιδευτικός, καθηγητής Φυσικής και Μαθηματικών. Διετέλεσε υπεύθυνος (Πρόεδρος) Παιδείας και Πληροφορικής στον Δήμο Κορυδαλλού και με αυτή την ιδιότητα κατήρτησε το σχέδιο, με το οποίο λειτούργησαν όλα τα σχολεία του Κορυδαλλού σε πρωινή βάρδια, και ιδρύθηκαν και λειτούργησαν στον Κορυδαλλό, ΙΕΚ και Νυχτερινό Γυμνάσιο και Λύκειο, επί Δημαρχίας Στέφανου Χρήστου.

ΞΥΛΟΠΟΡΤΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Σπούδασε Λογιστική και στην πορεία της εργάστηκε ως προσωπικό Γενικών Καθηκόντων σε Δημοτικό Σχολείο, στον οδοκαθαρισμό, ως τομεάρχης στις απογραφές κτιρίων και πληθυσμού, ενώ έχει εργαστεί ως λογίστρια σε λογιστικό γραφείο της πόλης μας. Γνωρίζει καλά την ιστορία και την πρόοδο της πόλης. Παρακολουθεί σεμινάρια ψηφιδωτού στον Αγ. Στυλιανό Κορυδαλλού.

ΞΥΠΝΗΤΟΣ
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

Απόστρατος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος με το βαθμό του Υποναυάρχου. Κατά τη θητεία του υπηρέτησε σε πολλές νευραλγικές θέσεις ασκώντας διοίκηση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διέπεται από αγάπη για τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον έχοντας λάβει μέρος σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, εκκλησιαστικές ομάδες καθώς και σε πολλές περιβαλλοντολογικές δράσεις.

ΠΑΙΔΙΑΔΙΤΗ
ΑΛΕΚΑ

Σπούδασε λογιστικά. Ιδρυτικό μέλος, γραμματέας της Ένωσης γονέων Κορυδαλλού, διετέλεσε υπεύθυνη Ένωσης Γυναικών Ελλάδος (παράρτημα Κορυδαλλού), εθελόντρια δασοπυρόσβεσης Κορυδαλλού. Ιδρυτικό μέλος και ταμίας της «Γραμμής ανθρωπιάς», πρόεδρος «Παιγνιοθήκης ΑΜΕΑ Κορυδαλλού». Από το 2015, εργάζεται στην UNESCO Πειραιώς και Νήσων και στις κοινωνικές δομές άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας (Πειραιά, Νίκαιας – Ρέντη).

ΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ
ΑΓΓΕΛΟΣ

Είναι οδοντίατρος με ιδιωτικό ιατρείο. Στο παρελθόν είχε ατομική επιχείρηση με αντικείμενο στις οικοδομικές επιχειρήσεις, ολοκληρώνοντας πολυκατοικίες και έχοντας εμπειρία στα έργα αυτά ως κατασκευαστής. Επίσης, υπήρξε Εθελοντής στην Ολυμπιάδα του Αθήνα 2004 σε πολύ νευραλγική θέση. Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ
ΑΡΓΥΡΩ

Φοίτησε στα σχολεία του Κορυδαλλού, στο 10ο Δημοτικό, στο 5ο Γυμνάσιο και στο 4ο Λύκειο. Είναι πρωτετής φοιτήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας. Της αρέσει το ρεπορτάζ καθώς και η αρθρογραφία. Θέλει να εκπροσωπήσει τη γενιά της και να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τον Κορυδαλλό.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Σπούδασε φωτογραφία και σκηνοθεσία (Ρώμη). Ιδρυτής και σκηνοθέτης του Ιωνικού Θεάτρου, που λειτουργεί 33 έτη στον Κορυδαλλό. Ιδρυτής και Γενικός Γραμματέας της θεατρικής Ομάδας Σίπυλον της Ένωσης Μαγνησίας Μικράς Ασίας. Θεατρικός συγγραφέας, εργάστηκε με τις θεατρικές Ομάδες των ΚΑΠΗ Κορυδαλλού και Νίκαιας-Ρέντη, της Πανελλήνιας Ένωσης Έφεσίων και άλλων Μικρασιατικών Ενώσεων

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΒΟΝΝΗ

Είναι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτισσα. Είναι φιλόλογος με μετεκπαίδευση στη Μηχανογραφημένη Λογιστική καθώς και στο Marketing Τεχνικών Πωλήσεων. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως συντάκτρια και αρχισυντάκτρια σε έντυπο μέσο. Εργάζεται σήμερα ως Διευθύνων Σύμβουλος πωλήσεων σε μεγάλη εταιρεία δημιουργίας και πώλησης εμπορολογιστικών προγραμμάτων Η/Υ. Είναι παντρεμένη και έχει ένα κοριτσάκι.

ΠΑΠΑΚΟΥ - ΤΖΑΒΑΡΑ
ΜΑΡΙΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Αθλήτρια Εθνικής Ομάδας με νίκες και διεθνείς διακρίσεις. Επί 10 χρόνια Προπονήτρια στο Βοηθητικό Κέντρο Εθνικής Ομάδας. Στόχος η ποιοτική εξέλιξη του μαζικού Αθλητισμού και Πρωταθλητισμού όλων των αθλημάτων για να γεμίσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας με παιδιά και ασκούμενους όλων των ηλικιών. Παντρεμένη,μητέρα ενός κοριτσιού

ΠΑΤΕΡΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ

Γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1974 στην Αθηνά. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Κορυδαλλού το 1992 και από τη σχολή Ξυνή το 1993. Εργάστηκε ως γραμματέας σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και σε χρηματιστηριακή εταιρεία. Δηλώνει περήφανη μητέρα τεσσάρων παιδιών και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα οικιακά και την οικογένειά της

ΠΑΧΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ

Ελεύθερος επαγγελματίας. Πρόεδρος Παμπειραϊκής Ένωσης Πολυτέκνων. Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής Ανωτατής Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, π. Αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης, πρόνοιας, κοινωνικής προστασίας Δήμου Κορυδαλλού, π. Πρόεδρος στον Οργανισμό Αθλησης και Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, μέλος Δ.Σ. στην ΚΟ.Δ.ΕΠ Δήμου Πει- ραιά, π. μέλος ΔΣ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας Πειραιά. Πατέρας τεσσάρων παιδιών, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης

ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ

Εργάζεται ως ειδικό προσωπικό ασφαλείας στο Γενικό Κρατικό Νικαίας από το 2016 μέχρι σήμερα, κατέχει πτυχία «Στελέχους υπηρεσιών ασφαλείας και υποδομών» (Ι.Ε.Κ Όμηρος) και «Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας CBRNE» (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) ενώ τιμήθηκε δύο φορές από την Ασφάλεια Νικαίας για την συνεργασία του σε έκτακτες ανάγκες και προσαγωγή δραστών

ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε στη Σύμη και ερχόμενη στην Αθήνα παρακολούθησε τη φημισμένη Ράλλειο Παιδαγωγική Ακαδημία στον Πειραιά. Εξοπλισμέ- νη με στέρεες εκπαιδευτικές βάσεις, διορίστηκε στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού, όπου έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην υπηρεσία της κοινότητας. Έχει εκπαιδεύσει και εκπαιδεύει εκατοντάδες παιδιά και όλοι μιλάνε για μία δασκάλα που αγαπάει τα παιδιά

ΣΑΡΜΠΙΝΗ – ΛΟΥΡΙΔΑ
ΕΥΔΟΞΙΑ

Γενική Γραμματέας της Παμπειραικής Ένωσης Πολυτέκνων Πειραιώς, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος από το 2016. Σπουδάζει Κοινωνικές Επιστήμες στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου. Επιθυμεί να γίνει ένας κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης. Επιθυμεί έναν Κορυδαλλό συμπαραστάτη και αρωγό στην πολύτεκνη οικογένεια

ΣΒΩΜΠΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δικηγόρος. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Νομικής με υποτροφία όπου και αποφοίτησε. Ταυτόχρονα με τις σπουδές του φοίτησε στο Casa D’ Italia ιταλικά και στο British Council, αγγλικά. To 1984 έγινε μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς και από το 2000 είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω

ΣΕΛΙΑΝΙΤΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Μηχανολόγος Μηχανικός, σπούδασε στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Logistics Πανεπιστημίου Πειραιά. Εργάζεται στο Πολεμικό Ναυτικό (Κέντρο Εφοδιασμού Ναυτικού) και έχει εξειδικευμένες γνώσεις στην σύνταξη Τεχνικών Προδιαγραφών και στις διαδικασίες των Διαγωνισμών. Θα συμβάλει με την εμπειρία του στις προκηρύξεις των διαγωνισμών του Δήμου, ιδίως σε Τεχνικά θέματα.

ΣΙΜΑΤΟΣ
ΙΕΡΕΜΙΑΣ

Αθλητής στίβου και βόλλεϋ σε συλλόγους της περιοχής μας, πτυχιούχος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού – ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας / Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του Γεν. Νοσοκ. Αττικής – Κ.Α.Τ. Διετέλεσε αντιπρόεδρος (2003-06) του Δ.Σ. Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Koρυδαλλού

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Σπούδασε και αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή «Ηράκλειτος» ως εργοδηγός Μηχανολόγος ενώ συγχρόνως εργαζόταν στα μηχανουργεία της Παλιάς Κοκκινιάς και στην κλωστουφαντουργία. Τα τελευταία 18 έτη στο δημο Κορυδαλλού ως προϊστάμενος Τεχνικών συνεργείων. Το 1975 εντάχθηκε στη νεολαία ΠΑΣΟΚ και διετέλεσε για 15 χρόνια Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Κορυδαλλού

ΤΡΑΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γεννηθηκε το 1957 στον Κορυδαλλό. Αποφοίτησε απο το δεύτερο Δημοτικό Σχολείο Κορυδαλλού και απέκτησε γυμνασιακή μόρφωση στο ελληνογαλικό γυμνάσιο St. Paul στον Πειραιά. Σπούδασε Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Μετά τη στρατιωτική του θητεία, ασχολήθηκε με την κτηνιατρική των ζώων συντροφιάς, στην οδό Πέτρου Ράλλη και δραστηριοποιείται υπέρ των αδέ- σποτων ζώων.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
ΓΙΩΡΓΟΣ

Προϊστάμενος Ε.Φ.Κ.Α Κορυδαλλού. Προγραμματιστής Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Ιστορικός, πτυχιούχος Ελληνικού Πολιτισμού, Μεταπτυχιακό στη Δια Βίου Μάθηση Ενηλίκων. Ενεργό μέλος της ΔΑΚΕ Ι.Κ.Α. (από το 2016), Ειδικός Γραμματέας στην Ε.Κ.Ο. του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τα Ασφαλιστικά Ταμεία (από το 2014). Συμμετείχε στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικού Έργου του Υπουργείου Εργασίας και Απασχόλησης (2004-2009).

ΤΣΑΓΚΑΡΗ
ΜΑΤΙΝΑ

Είναι γέννημα θρέμμα, κάτοικος Κορυδαλλού. Εργάζεται επί σειρά ετών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, τα τελευταία 12 χρόνια ως γραμματέας σε δύο νευραλγικά τμήματα της πνευμονολογικής και νευρολογικής κλινικής με αξιοπρέπεια και ήθος. Γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στον Κορυδαλλό

ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΛΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Αξιωματικός ε.α τού Πυροσβεστικού Σώματος. Κατά τή θητεία του ύπηρέτησε σέ μάχιμες υπηρεσίες όπως: Πυροσβεστικους Σταθμούς Αθηνών καί Πειραιώς, λαμβάνοντας μέρος σέ διασώσεις, εκατοντάδες αστικές και δασικές πυρκαγιές, πυρκαγιές σε καράβια, έλαβε μέρος σε πλημμύρες, σέ χιονοπτώσεις καί σεισμούς. Γιά την προσφορά του τιμήθηκε αρκετές φορές από το Πυροσβεστικό Σώμα

ΤΣΑΚΙΡΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Επιχειρηματίας στον Κορυδαλλό από το 1969. Έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο της Βιέννης Ηλεκτρονικός-Λογιστής. Έχει διατελέσει πρόεδρος και γενικός γραμματέας του συλλόγου Επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, ενώ τώρα είναι επίτιμος πρόεδρος. Υπήρξε γενικός γραμματέας του ΠΑΣΚΕΒΕ και έχει λάβει έπαινο και μετάλλιο για την προσφορά του στον συνδικαλισμό. Είναι πατέρας δύο παιδιών

ΧΑΤΖΟΥΔΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)

Είναι 45 ετών και έχει τέσσερα ανήλικα παιδιά. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης και διαμένει στην περιοχή του Άνω Κορυδαλλού. Έχει αναπτύξει μια βαθιά και στέρεη σχέση με την φιλανθρωπία και για αυτό θεωρεί πως μέσα από την ανάμειξη του με τα κοινά δύναται να προσφέρει στον συνάνθρωπο

ΨΙΛΟΠΑΤΗΣ
ΜΙΧΑΗΛ

Απόφοιτος 2ου Γυμνασίού και 2ου Λυκείου Κορυδαλλού. Πρωτοετής φοιτητής ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Αγωνίστηκε στην ομάδα ποδοσφαίρου της Προοδευτικής στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Παρακολούθησε πολλά σεμινάρια αθλητισμού σχετικά με την εξατομικευμένη προπόνηση (με πιστοποίηση της Αθλητιατρικής Ακαδημίας της Αμερικής – NASM). Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, με έντονο το αίσθημα του εθελοντισμού και της προσφοράς

ΨΥΧΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Φυσικομαθηματικός, ο οποίος έχει υπηρετήσει ως καθηγητής σε πολλά σχολεία του Κορυδαλλού, ενώ είναι ιδιοκτήτης των γνωστών φροντιστηρίων ξένων γλωσσών “Γ. ΨΥΧΑ” στα οποία φοιτούν αλλά και έχουν αποφοιτήσει χιλιάδες παιδιά. Από την ίδρυση της Χορωδίας Κορυδαλλού πριν απο περίπου δύο δεκαετίες το 2004, διατελεί πρόεδρός της έως και σήμερα.

16 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μόνο με τον σωστό προγραμματισμό
και τα έργα πηγαίνουμε μπροστά