Παρουσίαση νέου υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου

Με μεγάλη μου χαρά καλωσορίζω και παρουσιάζω τον φίλο και συναγωνιστή Μπάμπη Σπηλιωτόπουλο, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην παράταξή μας Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, Ξανά.

🔰Από το 1967 είναι κάτοικος Κορυδαλλού. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος, ενώ έχει εργαστεί για πάρα πολλά χρόνια στον δήμο Κορυδαλλού και κυρίως στα Τεχνικά Συνεργεία.

🔰Είναι ιδιαιτέρως πολιτικοποιημένος, αφού από τα νεανικά του χρόνια μέχρι και σήμερα είναι ενεργό μέλος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

🔰Με τον Μπάμπη είμαστε σε κοινούς αγώνες από τη δεκαετία του 1980, ενώ όντα δήμαρχος Κορυδαλλού είχαμε συνεργαστεί.

✔️Αγαπάει και ασχολείται με τον αθλητισμό και κυρίως το τέννις. Ένα άθλημα που μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται ενεργά.

✔️Η νέα συνεργασία μας με τον Μπάμπη είναι προϊόν των πολλών κοινών αγώνων μας για τον Κορυδαλλό.Τον διακρίνει η ανιδιοτελής αγωνιστικότητα και προσφορά του και η αγάπη του για τον συνάνθρωπο που υπηρέτησε πολλά χρόνια.

✊Καλώς ήλθες Μπάμπη και καλή επιτυχία που την αξίζεις! Μέσα από την εμπειρία του στην πολιτική ζωή θεωρεί πως μπορεί να δώσει τις εμπειρίες και τις γνώσεις στους νεότερους για ένα καλύτερο μέλλον!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά