Το πρόβλημα του φωτισμού στο δρόμο Σχιστού-Χαϊδαρίου

Το καλοκαίρι και μάλιστα στις 01/07/2022 διαπιστώνοντας έντονο πρόβλημα στο φωτισμό του δρόμου που ενώνει τον δήμο Χαϊδαρίου με  τον Κορυδαλλό έστειλα σχετική επιστολή στον Δήμαρχο Χαϊδαρίου και μάλιστα είχα και τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ώστε να δοθεί λύση προς όφελος των δημοτών.  Με διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί του θέματος. Η βλάβη δεν ήταν στους λαμπτήρες, αλλά υπόγεια.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που με την συνδρομή μου ένα χρόνιο και  άκρως επικίνδυνο πρόβλημα για τους δημότες  λύνεται. Η άσκηση πολιτικής πρέπει να εγκύπτει στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών.

 

Αθήνα 01/07/2022
Προς: Δήμαρχο Χαϊδαρίου
κ. Ευάγγελο Ντηνιακό

Κύριε Δήμαρχε,

Επειδή είμαι κάτοικος στο Σχιστό του Κορυδαλλού και διέρχομαι καθημερινά τον δρόμο που οδηγεί από τον Κορυδαλλό ( οδός Λ. Καραγιάννη) στο Χαϊδάρι, θέλω να σας ενημερώσω ότι ο φωτισμός είναι ανύπαρκτος το βράδυ.

Έχουν υπάρξει πολλά ατυχήματα και γι’ αυτό σας παρακαλώ πολύ να επιληφθείτε και να με ενημερώσετε για τις εξελίξεις που αφορούν το θέμα.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την αγαστή συνεργασία σας.

Με εκτίμηση

Στέφανος Γ. Χρήστου

π. Δήμαρχος Κορυδαλλού

π. Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο Στέφανος Χρήστου ανταποκρινόμενος στην “νέα εποχή των πραγμάτων”, έθεσε τον εαυτό του επικεφαλής μιας ενωτικής παράταξης που βρίσκεται πέραν από προτιμήσεις κομμάτων, τον Σύγχρονο Ανθρώπινο Κορυδαλλό, ξανά